Toto is de bekendste bookmaker van heel Nederland, mede omdat het tot voor kort de enige is die legaal mocht adverteren op de Nederlandse markt. Inmiddels zijn er nog andere online Bookmakers waar Nederlandse klanten wel zich kunnen aanmelden, maar is Toto nog altijd een respectable bookmaker. We hebben het vandaag voornamelijk over de Toto App, en waar en hoe je de Toto mobiele App kan downloaden. Indien je graag nog meer wed apps wil gebruiken, neem dan een kijkje op onze pagina hierover waar je alles over Mobiel Applicaties vindt. Bekijk onderstaand hoe je de app kunt downloaden en geniet na je download direct van een 50 euro Toto bonus.

Hoe download ik de Toto App op mijn mobiel?

  1. Klik op onderstaande Toto button
  2. Kies de Android of Iphone versie
  3. Ga naar instelling>Beveiliging en vink ‘onbekende bronnen’ aan
  4. Installeer de applicatie

Toto Mobiele Website

Laten we even een kijkje nemen op de Mobiele website van Toto. De site van de Nationale lotterij ziet er redelijk goed uit in zijn typische witgroene jasje. Je kan hem eigenlijk niet zo hard onderscheiden van andere typische voetbal gokken sites. Als je vanop je telefoon naar de website gaat dan krijg je meteen bovenaan de optie om de Toto App snel te downloaden. Eigenlijk feitelijk heb je deze zelfs niet nodig wel, want de Toto mobile site werkt perfect zonder deze te installeren.

Bovenaan de site heb je zoals op bijna elke andere bookmaker een menu met verschillende sport markten zoals voetbal en tennis. Een groot verschil met andere sites is dat deze niet dynamisch is, wat wel vervelend is eigenlijk. Op normale bookmakers als je naar beneden gaat scrollen dan gaat het menu automatisch mee, helaas is dit niet het geval hier, maar goed. Scroll je dan toch naar beneden dan krijg je meteen de top evenementen van de dag te zien. Hier kan je gaan inzetten op alle grootste matchen of sportevenementen van de dag. Wel is er een mooi nieuwsoverzicht via de Toto Extra site.

Toto Mobiel Voorbeeld
© Toto

Het nieuwsoverzicht is wellicht één van de meest interessante dingen op de gehele Toto mobiele site, aangezien de quoteringen en promoties aan de mindere kant zijn. Wij raden dan ook sterk aan om alle tips zowel als de nieuwsberichten grondig door te lezen.

Toto Android & Toto IOS Iphone App

De Toto Iphone App kan je heel makkelijk downloaden via de Apple store. Een simpele klik op de knop en klaar is kees. Als je een tablet of Ipad hebt dan is de installatie van de IOS Toto versie dus een kleine formaliteit. Helaas verandert dit niets aan de beoordeling van wel liefst 700+ gebruikers die het ongeluk hebben gehad, om deze Toto applicatie te proberen gebruiken.

Toto krijgt slechte punten van de IOS Iphone App store

© Apple store

En hoe zit het met de Toto Android App? Het geluk zit hier een beetje aan de kant van Toto. Niet omdat deze App zo veel beter is, maar omdat deze niet via de Google Play store kan gedownload worden. Hierdoor staat er geen score op de app, wat best wel fantastisch is aangezien deze net zo slecht is als de IOS versie. Als je toch een dapper persoon bent, en toch deze wil downloaden dan kan je dit doen rechtstreeks via de toto site. Via instellingen/beveiliging zal je dan ‘onbekende bronnen’ moeten aanvinken. Nu kan je dan meteen het bestand downloaden en installeren.

Veel succes met je nieuwe, trage Toto app! We hopen dat het jou meer genot brengt dan de frustraties die het ons en duizenden klanten al bezorgde.

Conclusie over de Toto Mobile mogelijkheden

Wij proberen altijd elke bookmaker louter objectief te beoordelen, en de Toto Mobile website is eigenlijk net hetzelfde als de gewone versie. Misschien verkiezen we wel de desktop versie een beetje, aangezien deze iets makkelijker scrolt. De TOTO app krijgt ook niet echt de hoogste rating in de app store.

Wat is er dan wel goed aan deze mobiele website? Het nieuwsoverzicht zowel als de toto tips zijn best wel heel overzichtelijk en nuttig. Hoewel je deze tips best altijd gebruikt met een beetje gezond verstand! We raden aan aanmelding dus zeker en vast aan, en als je zoekt naar een alternatief dan zal je moeten wachten tot de officiele licenties er aan komen.