Toto Voorspellingen & Toto Tips

Online wedden is enorm populair en iedereen is natuurlijk op zoek naar goede Toto Tips. Naast Voetbal Voorspellen Tips willen we je graag een andere enorm belangrijke tip geven om je Toto Voorspellingen succesvol te maken, laat niet onnodig veel geld liggen, vergroot het plezier uit je wedervaring en kies voor een alternatieve bookmaker!

Let op: Toto Aanbod is ondermaats!

Voor offline weddenschappen is Toto Voetbal de enige optie in Nederland maar voor online weddenschappen zijn er tientallen alternatieven. Om winstgevend te wedden is het van groot belang dat de quoteringen van goed niveau zijn. De meeste bookmakers hanteren een gemiddelde quoteringen marge van zo´n 5% terwijl dit bij de Toto vaak 10%-15% is. Winnen op de lange termijn is hierdoor nagenoeg onmogelijk bij Toto. Ook biedt het slechts 10 verschillende sporten waar je op kunt wedden en weinig selecties per weddenschap. Voordat wij Toto Tips geven raden we je dan ook als eerste aan om voor een alternatieve bookmaker te kiezen. Speciaal hiervoor hebben wij de Beste Bookmakers Nederland pagina gecreëerd. Onderstaand laten we je alvast graag kennis maken met de Beste Bookmaker voor Nederlanders: BetFIRST.

 

Betsson NederlandBetsson – Hét alternatief voor Toto

Betsson is een van oorsprong Zweedse wedaanbieder met een enorme naamsbekendheid in Scandinavië. Ook in de rest van Europa zet het meer en meer voet aan de grond en dit is niet zonder reden. Allereerst biedt het een geweldige klantenservice die 24/7 te bereiken is via verschillende kanalen. Ook storten is zeer gemakkelijk door de verschillende methodes waaronder iDeal. Het wedden aanbod is met meer dan 30 sporten en honderden selecties per wedstrijd enorm groot. Het hanteert een quoteringen marge van <3% en heeft vele promoties. De mobiele app werkt ten slotte geweldig. We raden iedereen dan ook aan om zich bij Betsson aan te melden en deze positieve punten zelf te ervaren! Je wordt welkom geheten met een 100% tot € 75 welkomstbonus!

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Limieten – Af en toe Promoties – App – Top Bonus –

Bonus Tip – Registreer je met een welkomstbonus!

Naast de eerder genoemde veel te hoge quoteringen marge en het kleine wedden aanbod van Toto is er nog een heikel punt aan deze bookmaker. Een Toto Actie Code die een welkomstbonus voor nieuwe klanten mogelijk maakt, is niet beschikbaar. Dit in tegenstelling tot alle andere bookmakers die nieuwe klanten wel welkom heten met aantrekkelijke welkomstbonussen. In onderstaande tabel vind je alle welkomstbonussen terug die voor Nederlanders beschikbaar zijn. Of je nu Toto Tips Eredivisie, Toto Tips Champions League of Toto Tips Europa League wil spelen. De genoemde bookmakers bieden al deze competities aan mét Bookmaker Bonus!

Eerst proberen? Benut gratis bonus zonder storting!

Als je gewend bent om enkel offline Toto Voorspellingen te doen en bij de Toto je weddenschappen te plaatsen, kan het zijn dat je een rustige opstap wil maken naar de online bookmakers. Hoewel alle vernoemde bookmakers betrouwbaar zijn, kan het voor sommige natuurlijk fijn zijn om eerst kennis te maken met verschillende aanbieders zonder hiervoor een storting te maken. Ook in dat geval helpen wij jou graag met onze Toto Tips en adviseren we je om te kiezen voor een welkomstbonus zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken. Door op onderstaande button te klikken vind je alle beschikbare gratis wedden zonder storting bonussen terug. Wil jij direct voor een zeer aantrekkelijke stortingsbonus gaan en het maximale eruit halen? Selecteer dan een bookmaker uit onderstaande tabel, lees alle bonus condities en start met winnen. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!