Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Nadat je via de Beste Bookmakers pagina of het Bookmaker Bonus overzicht gekozen hebt voor een bepaalde bookmaker is het tijd om te zoeken naar Voetbal wedden tips & strategie. In de Wedden op Sport sectie heb je een overzicht waarop je kunt voetbalwedden. Graag helpen we je echter ook met de wens om succesvol te wedden. Allereerst verwijzen we naar onze Voetbal Voorspellingen Tips pagina. Erna passeren ook verschillende andere thema´s de revue en lichten we alvast kort bepaalde thema´s / topics toe die je binnenkort uitgebreider op onze pagina kunt vinden. Dit zodat jij bekend met alle benodigde termen en van alle benodigde wetenswaardigheden.

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. Sinds 1 oktober 2021 zijn er meerdere Nederlandse bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland. Bekijk de pagina en hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

Voetbal wedden strategie en gokken tips

Hoe goed je voetbal wedden strategie ook is, als je succesvol wil voetbal gokken dan is er één skill dat de meeste mensen vaak vergeten. Blijf altijd kalm en ga nooit wedden met je emoties. We kunnen dit punt niet genoeg vermelden want het is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die het verschil maakt tussen de slimme gokkers en degene die verliezen. Soms heb je de beste toto strategie met geweldige voetbal gokken tips die toevallig tegen je favoriete club wedden. Ben je een koelbloedige kikker die tegen zijn eigen ploeg kan wedden?  Het is vaak moeilijk om in te schatten hoe rationeel je voetbal bet tips zijn, dus af en toe is het slim om eens te overleggen met andere wedders om in te schatten wat zij denken.

Voetbal betting tips voorbeeld

Hoe weet je of je slimme voetbal betting tips volgt? Allereerst kijk je naar de odds van de bet. Hoe hoger hoe beter denken de meeste mensen, wat zowel waar als fout is. Het gaat niet echt over de hoge quoteringen, maar meer over de kans dat het resultaat waar jij op bet effectief ook gebeurt. Stel, jij zet € 100 in op team 1, op odds van 5.00. Bij succesvolle voetbal strategie en winst wordt je dus € 500 uitbetaald met een winst van € 400. Bij voetbalwedden voorspellingen kan alles gebeuren. Elk team kan tegen elke andere ploeg winnen op een goeie of slechte dag. Als je op odds van 5.00 wedt moet je dus 1 keer op de 5 winnen om winst te hebben op de lange termijn.

  • Verliezende voetbalweddenschap = – € 100 = 4 op 5 verliezen wordt – € 400
  • Winnende voetbalweddenschap = + € 400 = 1 op 5 winst wordt + € 400
  • Stel je maakt deze weddenschap oneindig veel keer, dan heb je een waarde van: € 0 aan winst.

Om deze tips voetbal wedden goed te maken, moet je dus meer als 20% van de tijd winnen, met 20% als het break even punt in je voetbal wedden tactiek. Stel je denkt dat je ploeg 25% van de tijd wint, dan heb je een theoretische winst van:

  • Verliezende voetbal weddenschap = – (100 verlies) x 75% = – € 75
  • Winnende voetbal weddenschap = (400 winst) x 25 % = € 100
  • Je hebt hier dus de winst van = Verlies – € 75 + winst € 100 = €25 winst

Wees dus slim met je bet tips voetbal, en denk even na over hoe vaak het resultaat waar je op inzet effectief gebeurt. Als je graag wil inzetten op voetbal kan je ook bij Bet365 ervaringen terecht met uitstekende quoteringen.

Interessante Voetbalwedden Thema´s uitgebreid toegelicht

Andere Voetbalwedden Thema´s kort toegelicht

Zoals eerder aangegeven vind je bovenstaand onderwerpen met een uitgebreide toelichting. Wij streven ernaar om over zoveel mogelijk onderwerpen een uitgebreide toelichting te geven. Belangrijke onderwerpen die wij binnenkort uitgebreider toelichten vind je onderstaand reeds terug met een introductie. Mocht je aanvullende vragen voor ons hebben kun je ons altijd contacteren via het contactformulier waarna wij je graag zo spoedig mogelijk verder helpen.

  • Livestream Wedden

Naast het plaatsen van een weddenschap voorafgaand aan een duel kun je ook live weddenschappen plaatsen, oftewel gedurende een duel. Wij raden je aan om altijd een wedstrijd te bekijken wanneer je dit van plan bent. Helaas heb je niet toegang tot alle sportevenementen via je televisie. Een mooie oplossing hiervoor is om een online live stream te bekijken.

  • Quoteringen Wedden

De quotering bepaalt hoeveel winst jij maakt bij een winnende weddenschap. Hoe hoger de quotering, hoe meer jij wint. Niet elke bookmaker hanteert een gelijke quoteringen marge waardoor je bij de ene bookmaker meer kunt winnen dan bij de andere. Het is dan ook raadzaam op bij een bookmaker te spelen die een lage quoteringen marge hanteert en dus hoge quoteringen biedt. Bookmaker BetFIRST is een mooi voorbeeld hiervan en met de BetFIRST Bonus (update: niet meer beschikbaar in Nederland en Belgie), kan je informatie op vinden via hun website!

  • Combinatie Weddenschappen

Winnen doe je met hoge quoteringen maar nog meer voordeel haal je uit winnende combinatieweddenschappen. Een combinatieweddenschap betekent dat je meerdere resultaten voorspelt en dit binnen 1 en dezelfde weddenschappen. De quoteringen van elke voorspellingen worden met elkaar vermenigvuldigd wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk een zeer hoge quotering kunt krijgen. Veel bookmaker verhogen winnende combinatieweddenschappen ook nog eens met een extra percentage.

Verdere sportweddenschappen strategie: Tennis en andere sporten

Naast voetbal heb je ook tennis sportweddenschappen strategie. Net zoals bij voetbal kan je best even nadenken over sport weddenschap tips vooraleer je begint te wedden. Tennis weddenschappen tips zijn soms wel moeilijker om in te schatten dan andere sporten. Elke match is altijd een rechtstreekse uitschakeling en zorgt dus voor meer druk op de spelers. Onze toto weddenschappen tips voor tennis sporen je dan altijd wel aan om op mentaal sterke spelers te wedden.

Special: Wed nu geheel Gratis!

We hebben je geholpen in de zoektocht naar een geschikte bookmaker, bonus en met verschillende wed-gerelateerde thema´s om zo plezierig en succesvol mogelijk te wedden. We sluiten echter graag af met iets speciaals. Door verschillende contacten met bookmakers hebben wij het namelijk mogelijk kunnen maken om jouw startgeld te geven bij een bookmaker zonder dat je hiervoor hoeft te storten! Een kans om vrijuit jouw geluk te beproeven, strategieën uit te proberen en bookmakers te testen. Klik op onderstaande button en vind al onze gratis wedden zonder storting opties terug!