Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

100 keer je inzet bij BetCity bij wedden op Nederland – Argentinië

Aankomende vrijdag spelen Nederland en Argentinië op de kwartfinale van het WK om een plek bij de laatste vier van het toernooi te bemachtigen. Denk jij dat Oranje wint? Dan kun je nu 100x je inzet pakken bij Betcity.

100x je inzet als Nederland wint van Argentinië

Nederland moet nog drie wedstrijden winnen om wereldkampioen te worden. Met Argentinië treffen ze wel gelijk een lastigere tegenstander dan ze daarvoor zijn tegengekomen. Ook bij de bookmakers pak je nu goede odds voor winst van Oranje, wat toch wel wijst op een rol als underdog. Waar je gemiddeld zo’n 3,5 keer je inzet pakt bij een overwinning van Nederland, loopt dat met de Betcity odds boost op tot wel 100x! 

De bonus met 100x je inzet voor een oranje overwinning is een welkomstbonus die alleen beschikbaar is voor nieuwe spelers van minimaal 24 jaar. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten en daarmee dus honderd euro winnen als Nederland wint op vrijdag. Heb je nog nooit eerder bij Betcity gespeeld en denk jij dat Oranje wint? Dan mag je deze bonus dus absoluut niet overslaan. 

100x je inzet bij Nederland - Argentinië
© Betcity – screenshot van 06-12-2022

Hoe win je € 100 bij Nederland – Argentinië

Wedden op Nederland – Argentinië wordt met de odds boost van 100x je inzet natuurlijk wel heel interessant. Daarom dat we je haarfijn uitleggen wat je moet doen om deze Betcity welkomstbonus te pakken. Je dient je natuurlijk eerst aan te melden. Als je dat doet via een van de links op deze pagina, kom je direct bij de bonus uit. Hierna kun je de bonus claimen in jouw account. Nadat je deze bonus hebt geclaimd, maak je een storting van minimaal € 20,00. Van die eerste storting zet je vervolgens € 1,00 in op de weddenschap “Nederland wint van Argentinië”. Lukt het Oranje om de Argentijnen te verslaan? Dan krijg je direct na de wedstrijd maar liefst € 100 in je account gestort. 

Betcity Odds Boost Nederland  - Argentinië
© Beetcity – screenshot van 06-12-2022

Meerdere WK bonussen bij Betcity deze maand

Pakjesavond is dan inmiddels al voorbij, dat betekent niet dat het over is met de bonussen bij Betcity. Met freebets en verhoogde quoteringen wordt het wedden op Nederland heel interessant gemaakt. Ook als je al eerder bij deze bookmaker gespeeld hebt, zijn er dus voldoende promoties te vinden. Naast het WK vind je ook bonussen voor andere sporten en is er dus de gehele decembermaand genoeg om op te wedden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Circus Super Odd van 50.00 als Nederland wint van de Verenigde Staten
volgend artikel
50x je inzet bij Circus als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale!