Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Circus Super Odd van 50.00 als Nederland wint van de Verenigde Staten

Na een tumultueuze groepsfase speelt het Nederlands elftal op zaterdag tegen de Verenigde Staten in  de achtste finale van het WK. Denk jij dat Nederland wint? Dan pak je bij Circus 50 keer je inzet.

50.00 keer je inzet bij wedden op Nederland – Verenigde Staten

Denk jij dat Nederland de Verenigde Staten verslaat in de achtste finale van het WK 2022 in Qatar? Dan doe je er goed aan om bij Circus te gaan wedden. Daar krijg je namelijk als nieuwe speler een odds boost aangeboden van 50.00. Dat houdt in dat je na het aanmaken van je account en het maken van een eerste storting, direct 50 euro kunt winnen als Nederland wint. 

Je kunt maximaal een euro inzetten op de weddenschap met deze Odda boost. Verder zitten er geen uitgebreide voorwaarden aan de bonus vast, behalve dat je eerst je gestorte bedrag één keer moet rondspelen voordat je tot uitbetaling over kunt gaan. Verder is deze bonus alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van Circus met een minimumleeftijd van 24 jaar. 

Nederland - Verenigde Staten wedden met 50x je inzeet
© Circus – screenshot van 02-12-2022

Hoe ontvang je de Circus Super odds

Op de website van Circus zie je gelijk het kopje Super odds staan. Behalve op Nederland, kun je ook een van de andere weddenschappen selecteren. Hoewel elke speler de Super odds ziet staan, kun je alleen van deze Circus welkomstbonus gebruik maken als je je als nieuwe speler aanmeldt en minimaal € 10,00 stort. Het aanmelden kan heel gemakkelijk via een van de links bij dit artikel. 

Vervolgens stort je dus minimaal een tientje en kun je daarna direct de weddenschap naar keuze selecteren. Je kiest dus voor “Nederland kwalificeert” en kunt vervolgens € 1,00 inzetten om € 50,00 te winnen. Jouw inzet wordt direct van je account ingehouden. Mocht Nederland zich vervolgens kwalificeren, dan wordt de € 50,00 direct bijgeschreven. Als je in de tussentijd al jouw eerste storting hebt rondgespeeld, dan kun je direct je winst laten uitbetalen. Anders heb je € 50,00 extra om in te zetten op sportweddenschappen naar keuze.

Nederland – Verenigde Staten is wedstrijd van de week bij Circus

Mocht je al vaker gespeeld hebben bij Circus, dan kun je de bovengenoemde Super Odds niet gebruiken. Maar niet getreurd, omdat Nederland vs Verenigde Staten “Match of the Week is” verdien je met wedden op Nederland een free bet tot € 20,00. De gratis weddenschap wordt gekoppeld aan jouw inzet, met dus een maximum van twintig euro. Zo hebben niet alleen nieuwe spelers een mooie bonus, maar ook spelers die zich al eerder aangemeld hebben bij deze bookmaker.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50x keer je inzet bij Jacks om te wedden op Nederland - Verenigde Staten
volgend artikel
100 keer je inzet bij BetCity bij wedden op Nederland - Argentinië