Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

50x je inzet bij Circus als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale!

Vrijdagavond speelt Nederland de kwartfinale op het WK voetbal tegen Argentinië. Lukt het Nederland om dit keer wel te winnen van de Argentijnen? Dan pak je nu maar liefst 50x je inleg bij Circus!

50x je inzet met de Circus Super Odds als Nederland zich kwalificeert

Denk jij dat het Oranje van Louis van Gaal zich kwalificeert voor de halve finale door Argentinië te verslaan op vrijdag? Dan kun je daar met de speciale Circus Super Odds maar liefst 50 keer je inzet voor krijgen. Hiervoor hoeft Nederland niet eens binnen de reguliere tijd Messi & co te verslaan. Je krijgt de Super Odd namelijk ook uitgekeerd als Oranje een verlenging of zelfs penalty’s nodig heeft. 

50 keer je inzet bij Nederland - Argentinië
© Circus – screenshot van 6 december 2021

Deze odds boost is beschikbaar voor nieuwe spelers bij Circus. Je kunt € 50,00 winnen met een inzet van € 1,00. Dat is wel gelijk de maximum inzet bij deze promoties. Mocht Nederland op vrijdag Argentinië verslaan, dan krijg je vrijwel direct na de wedstrijd je winst in je account gestort. Die winst kun je vervolgens gebruiken bij andere weddenschappen. Je hoeft maar tien euro of meer te storten nadat je je hebt aangemeld en de bonus claimt en er zijn ook geen lastige voorwaarden aan deze bonus verbonden. Daarom dat het ook zo interessant is om de verhoogde odds te gebruiken.

Hoe pak je de Circus Super Odds?

Er is voor zo’n mooie Circus welkomstbonus eigenlijk helemaal niet zo veel nodig. Wat wel belangrijk is om te onthouden dat het hier om een Circus welkomstbonus gaat die alleen voor nieuwe spelers beschikbaar is. Je moet 24 jaar of ouder zijn en je voor de eerste keer aanmelden bij deze bookmaker. Dat doe je via de links die je op deze pagina vindt. 

Na het registreren en storten van minimaal € 10,00 is de Super Odd direct beschikbaar in je account. Overigens kun je behalve de wedstrijd Nederland – Argentinië, ook hoge odds vinden bij andere wedstrijden. Direct na de wedstrijd wordt je eventuele winst aan je account toegevoegd, Zo makkelijk is het dus om met € 1,00 inzet € 50,00 te winnen bij Circus. 

Spectaculaire bonussen bij Circus

Behalve de welkomstbonus zijn er nog meer redenen om te wedden op Nederland bij Circus. De kwartfinale tussen Nederland en Argentinië is namelijk match of the week bij Circus en dat betekent dat je hier een gratis weddenschap krijgt tot wel € 20,00. Die free bet wordt gekoppeld aan je inzet bij deze wedstrijd. Hoewel je de welkomstbonus en Match of the Week niet kunt combineren, zijn beide bonussen zeer interessant! 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
100 keer je inzet bij BetCity bij wedden op Nederland - Argentinië
volgend artikel
Scoort Nederland tegen Argentinië? Dan win je € 50,00 bij Jack’s Casino!