Ladbrokes Bonus – gratis weddenschap

Ladbrokes Belgie geeft Belgen een geweldige welkomstbonus. Je kunt gebruik maken van een stortingsbonus van maar liefst 200% tot € 100. Na ontvangst hoef je enkel je bonusbedrag 4x in te zetten op odds van 1.80(+) binnen 30 dagen om je bonus om te zetten in echt geld. Storten bij Ladbrokes kan onder andere met Bancontact.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

200%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

WAG300

Voorwaarden voor uitbetaling

Binnen 24 uur na je eerste storting van € 10 of meer met Bancontact/Mister Cash, Maestro, PayPal, Skrill, Neteller of een PaySafeCard ontvang je een 200% bonus tot maximaal € 100. Een storting van € 50 betekent dus € 150 aan speeltegoed. Hierna dien je je bonusbedrag 4x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Door dit binnen 30 dagen te doen zet je je bonusgeld om in echt geld.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Ladbrokes Bonus blinkt uit in alle facetten. Allereerst is een bonuspercentage van 200% en bonusbedrag van € 100 zeer goed. Daarnaast hoef je enkel je bonusbedrag rond te spelen en dit maar 4x. Een periode van 30 dagen is hier ruim voldoende voor, zeker in de wetenschap dat de minimum quotering maar 1.80 is. De Ladbrokes Welkomstbonus verdient dan ook zonder twijfel 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
  • Je hoeft enkel je bonus in te zetten (slechts 4x)
  • Al je weddenschappen op 1.80(+) odds tellen mee
  • Storten met Bancontact / Mister Cash mogelijk
  • Nederlandstalige website
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Bij een storting van bijvoorbeeld € 50 ontvang je een 200% bonus van € 100. Erna dien je je bonusbedrag 4x in te zetten. Dit betekent dus in totaal € 300 aan inzet. Als je voor € 300 binnen 30 dagen inzet op quoteringen van 1.80 of hoger is je bonus vrijgespeeld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Ladbrokes Review & Ervaringen

Ladbrokes bestaat al meer dan honderd jaar en de ervaring van deze Engelse bookmaker zorgt dat je een heel solide sportsbook krijgt met alle mogelijke sporten en weddenschappen die je maar kan bedenken. Wedden op voetbal is al lang niet meer het enige dat je bij deze bookmaker kan doen en het assortiment is een van de beste in de online wed industrie.

Wedden op voetbal, darts, wielrennen, schaatsen en alle andere sporten kan prima bij Ladbrokes en de quoteringen voor deze weddenschappen zijn vaak aan de hoge kant. Lees hier onder ons Ladbrokes review.

Ladbrokes Account maken en Geld Storten

Klik op een van de banners hier op de pagina en schrijf je in bij Ladbrokes. Op de hoofdpagina kan je gemakkelijk je Ladbrokes account aanmaken door op registreer te klikken. Vul hier alle gegevens zoals je persoonlijke gegevens, adres, gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kan je je account openen.

Geld storten bij Ladbrokes gaat simpel en dit via verschillende manieren. Een storting kan je maken via Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal, Skrill, Neteller of Paysafecard.

Ladbrokes Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je uitgebreid kunnen teruglezen wat onze Ladbrokes bonus inhoudt. Ladbrokes doet heel veel sport promoties en ze zullen hier de voornaamste bespreken. Zo is er de Bet Club Bonus en dit houdt in dat je elke maandag een 20€ Free bet krijgt. Op virtuele sporten krijg je een 10€ cashback bonus. De derde promotie is een bekende, namelijk de Cash out promotie. Als je combo weddenschappen speelt, dan krijg je je bet terug als 1 ploeg je in de steek laat. Deze promotie is geldig voor voetbal en tennis wedstrijden. Wed je graag op Amerikaanse sporten? Dan is er ook hier een speciale promotie voor. Ter afsluiting kan je wedden via je je mobiel. Je ontvangt 15 euro gratis bij je eerste mobiele weddenschap.

Bonus ladbrokes

© Ladbrokes

 

Ladbrokes Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Wedden bij Ladbrokes en verschillende sporten, dit gaat hand in hand. Er zijn meer dan 25 verschillende categorieën beschikbaar en dit gaat van voetbal over tennis tot politiek. Ook de speciale weddenschappen zoals: “Krijgen we een witte Kerst of niet?”. Op een wedstrijd van de Champions League kan je ongeveer 120 verschillende subcategorieën selecteren.

Je kan perfect de Ladbrokes mobiele website bereiken via mobiel, tablet of smartphone. Jammer genoeg is er nog geen Ladbrokes Android App of Ladbrokes iOS App beschikbaar.

Ladbrokes Quoteringen en Limieten

Bij de meeste sport evenementen biedt Ladbrokes hoge quoteringen aan. De odds liggen boven het gemiddelde in vergelijking met odds van andere bookmakers. Vooral als je graag wedt op paarden, dan zit je hier goed. Limieten worden bijna nooit opgelegd, dus je hoeft je hier geen zorgen om te maken.

Ladbrokes Uitbetaling en Contact

Na het verifiëren van je account, kan je ongestoord je geld laten uitbetalen op een door jouw gewenste manier. Meestal is dit via een methode dat je reeds gebruikt hebt of via een bank overschrijving. Deze uitbetalingen gaan snel en zijn meestal zonder kosten.

Heb je een vraag dan kan je de klantendienst bereiken via verschillende manieren. De meest gebruikte manier is de chat, maar ook via het gratis telefoonnummer staan ze je met plezier te woord. De derde manier is via email. Dit kan natuurlijk allemaal in het Nederlands.

 

Ladbrokes Conclusie

Bookmaker Ladbrokes is een gevestigde waarde in België en heeft een fantastische reputatie opgebouwd. We vinden deze reputatie terecht! De site is goed navigeerbaar, de belangrijkste sporten en evenementen zijn aanwezig en je kan storten met Bancontact. De welkomstbonus is goed, en bovendien zijn de promoties super. Ze doen veel om hun spelers tevreden te houden en dit kunnen we enkel maar aanmoedigen.