Ladbrokes Bonus – gratis weddenschap

Ladbrokes biedt een Ladbrokes Bonus in de vorm van een gratis weddenschap van € 100. Deze wed bonus is exclusief beschikbaar voor nieuwe klanten uit België. Speel een eerste weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger en je ontvang de waarde van je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap. Het maakt hierbij niet uit of je weddenschap winnend of verliezend is. De verkregen gratis weddenschap kun je hierna binnen 7 dagen in 1 keer inzetten op opnieuw een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger. Hierna is de winst volledig voor jou en niet aan verdere voorwaarden verbonden! Een groot voordeel van Ladbrokes is tevens dat je kunt storten met Bancontact/Mister Cash en de website geheel Nederlandstalig beschikbaar is! Ook kun je na het benutten van deze Ladbrokes welkomstbonus profiteren van de Ladbrokes Mobiel Bonus. Een risicovrije mobiele weddenschap van € 15!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 5,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Ladbrokes Bonus wordt uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap. De inzet van je eerste weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger wordt tot een maximum van € 100 uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap / Ladbrokes freebet. Hierbij maakt het niet uit of je weddenschap winnend of verliezend is. De enige restrictie is dat je niet op een ´draw no bet´ weddenschap mag spelen. Storten en het plaatsen van de eerste weddenschap kan bij Ladbrokes reeds vanaf € 5 en onder andere Bancontact/Mister Cash, Maestro, PayPal, Skrill, Neteller en een PaySafeCard zijn mogelijke betalingsmethodes. Nadat je je gratis weddenschap hebt ontvangen, kun je deze binnen 7 dagen in 1 keer inzetten op een nieuwe weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger. De winst uit deze weddenschap is vervolgens volledig voor jou en niet aan verdere voorwaarden verbonden!

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Deze Ladbrokes Gratis Weddenschap Bonus is een erg goede welkomstbonus. Ongeacht of je eerste weddenschap winnend of verliezend is, ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van je inzet terug. Deze hoef je slechts 1x in te zetten en de winst is erna volledig voor jou. De gratis weddenschap kan oplopen tot € 100 en is daarmee zeer hoog. Daarnaast is de quotering van 1.50 ook zeer gunstig en daardoor is de kans op een winnende weddenschap groot. Ook is het voordelig dat je kan storten met Bancontact / Mister Cash. Ten slotte kan je nadat je gebruik hebt gemaakt van deze Ladbrokes ook nog eens profiteren van de Ladbrokes Mobiel Bonus. Dit is een risicovrije weddenschap van € 15 via je mobiel. Mocht je graag gebruik maken van deze Mobiel Bonus, hou er dan rekening mee dat dit mogelijk is als je een storting met Neteller of Skrill hebt gemaakt. Voor de reguliere welkomstbonus zijn alle betalingsmethodes gewoon mogelijk en voor de Mobiel Bonus gelden alle andere betalingsmethodes ook gewoonlijk. De Ladbrokes welkomstbonus verdient van ons 4 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag
  • Inzet bonusbedrag op een quotering van 1,50+ volstaat al
  • Winst uit gratis weddenschap hoeft niet rondgespeeld te worden
  • Storten met Bancontact / Mister Cash mogelijk
  • Nederlandstalige website
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Je maakt een account bij Ladbrokes en stort een bedrag van € 100. Dit bedrag zet je direct in op een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger. Ongeacht het resultaat van die weddenschap, ontvang je nu een gratis weddenschap van € 100. Deze weddenschap zet je binnen 7 dagen opnieuw in op bijvoorbeeld een quotering van 2.75. De winst uit deze gratis weddenschap is daarmee € 175 en is volledig voorwaardenvrij voor jou!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Ladbrokes Review & Ervaringen

Ladbrokes bestaat al meer dan honderd jaar en de ervaring van deze Engelse bookmaker zorgt dat je een heel solide sportsbook krijgt met alle mogelijke sporten en weddenschappen die je maar kan bedenken. Wedden op voetbal is al lang niet meer het enige dat je bij deze bookmaker kan doen en het assortiment is een van de beste in de online wed industrie.

Wedden op voetbal, darts, wielrennen, schaatsen en alle andere sporten kan prima bij Ladbrokes en de quoteringen voor deze weddenschappen zijn vaak aan de hoge kant. Lees hier onder ons Ladbrokes review.
 

Ladbrokes Account maken en Geld Storten

Klik op een van de banners hier op de pagina en schrijf je in bij Ladbrokes. Op de hoofdpagina kan je gemakkelijk je Ladbrokes account aanmaken door op registreer te klikken. Vul hier alle gegevens zoals je persoonlijke gegevens, adres, gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kan je je account openen.

Geld storten bij Ladbrokes gaat simpel en dit via verschillende manieren. Een storting kan je maken via Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal, Skrill, Neteller of Paysafecard.
 

Ladbrokes Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je uitgebreid kunnen teruglezen wat onze Ladbrokes bonus inhoudt. Ladbrokes doet heel veel sport promoties en ze zullen hier de voornaamste bespreken. Zo is er de Bet Club Bonus en dit houdt in dat je elke maandag een 20€ Free bet krijgt. Op virtuele sporten krijg je een 10€ cashback bonus. De derde promotie is een bekende, namelijk de Cash out promotie. Als je combo weddenschappen speelt, dan krijg je je bet terug als 1 ploeg je in de steek laat. Deze promotie is geldig voor voetbal en tennis wedstrijden. Wed je graag op Amerikaanse sporten? Dan is er ook hier een speciale promotie voor. Ter afsluiting kan je wedden via je je mobiel. Je ontvangt 15 euro gratis bij je eerste mobiele weddenschap.

Bonus ladbrokes

© Ladbrokes

 

Ladbrokes Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Wedden bij Ladbrokes en verschillende sporten, dit gaat hand in hand. Er zijn meer dan 25 verschillende categorieën beschikbaar en dit gaat van voetbal over tennis tot politiek. Ook de speciale weddenschappen zoals: “Krijgen we een witte Kerst of niet?”. Op een wedstrijd van de Champions League kan je ongeveer 120 verschillende subcategorieën selecteren.

Je kan perfect de Ladbrokes mobiele website bereiken via mobiel, tablet of smartphone. Jammer genoeg is er nog geen Ladbrokes Android App of Ladbrokes iOS App beschikbaar.
 

Ladbrokes Quoteringen en Limieten

Bij de meeste sport evenementen biedt Ladbrokes hoge quoteringen aan. De odds liggen boven het gemiddelde in vergelijking met odds van andere bookmakers. Vooral als je graag wedt op paarden, dan zit je hier goed. Limieten worden bijna nooit opgelegd, dus je hoeft je hier geen zorgen om te maken.
 

Ladbrokes Uitbetaling en Contact

Na het verifiëren van je account, kan je ongestoord je geld laten uitbetalen op een door jouw gewenste manier. Meestal is dit via een methode dat je reeds gebruikt hebt of via een bank overschrijving. Deze uitbetalingen gaan snel en zijn meestal zonder kosten.

Heb je een vraag dan kan je de klantendienst bereiken via verschillende manieren. De meest gebruikte manier is de chat, maar ook via het gratis telefoonnummer staan ze je met plezier te woord. De derde manier is via email. Dit kan natuurlijk allemaal in het Nederlands.

 

Ladbrokes Conclusie

Bookmaker Ladbrokes is een gevestigde waarde in België en heeft een fantastische reputatie opgebouwd. We vinden deze reputatie terecht! De site is goed navigeerbaar, de belangrijkste sporten en evenementen zijn aanwezig en je kan storten met Bancontact. De welkomstbonus is goed, en bovendien zijn de promoties super. Ze doen veel om hun spelers tevreden te houden en dit kunnen we enkel maar aanmoedigen.