Belangrijke Informatie

Wij raden een aanmelding bij bookmaker Ladbrokes af. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Ladbrokes Review & Ervaringen

Ladbrokes bestaat al meer dan honderd jaar en de ervaring van deze Engelse bookmaker zorgt dat je een heel solide sportsbook krijgt met alle mogelijke sporten en weddenschappen die je maar kan bedenken. Wedden op voetbal is al lang niet meer het enige dat je bij deze bookmaker kan doen en het assortiment is een van de beste in de online wed industrie.

Wedden op voetbal, darts, wielrennen, schaatsen en alle andere sporten kan prima bij Ladbrokes en de quoteringen voor deze weddenschappen zijn vaak aan de hoge kant. Lees hier onder ons Ladbrokes review.

Ladbrokes Account maken en Geld Storten

Klik op een van de banners hier op de pagina en schrijf je in bij Ladbrokes. Op de hoofdpagina kan je gemakkelijk je Ladbrokes account aanmaken door op registreer te klikken. Vul hier alle gegevens zoals je persoonlijke gegevens, adres, gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kan je je account openen.

Geld storten bij Ladbrokes gaat simpel en dit via verschillende manieren. Een storting kan je maken via Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal, Skrill, Neteller of Paysafecard.

Ladbrokes Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je uitgebreid kunnen teruglezen wat onze Ladbrokes bonus inhoudt. Ladbrokes doet heel veel sport promoties en ze zullen hier de voornaamste bespreken. Zo is er de Bet Club Bonus en dit houdt in dat je elke maandag een 20€ Free bet krijgt. Op virtuele sporten krijg je een 10€ cashback bonus. De derde promotie is een bekende, namelijk de Cash out promotie. Als je combo weddenschappen speelt, dan krijg je je bet terug als 1 ploeg je in de steek laat. Deze promotie is geldig voor voetbal en tennis wedstrijden. Wed je graag op Amerikaanse sporten? Dan is er ook hier een speciale promotie voor. Ter afsluiting kan je wedden via je je mobiel. Je ontvangt 15 euro gratis bij je eerste mobiele weddenschap.

Bonus ladbrokes

© Ladbrokes

 

Ladbrokes Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Wedden bij Ladbrokes en verschillende sporten, dit gaat hand in hand. Er zijn meer dan 25 verschillende categorieën beschikbaar en dit gaat van voetbal over tennis tot politiek. Ook de speciale weddenschappen zoals: “Krijgen we een witte Kerst of niet?”. Op een wedstrijd van de Champions League kan je ongeveer 120 verschillende subcategorieën selecteren.

Je kan perfect de Ladbrokes mobiele website bereiken via mobiel, tablet of smartphone. Jammer genoeg is er nog geen Ladbrokes Android App of Ladbrokes iOS App beschikbaar.

Ladbrokes Quoteringen en Limieten

Bij de meeste sport evenementen biedt Ladbrokes hoge quoteringen aan. De odds liggen boven het gemiddelde in vergelijking met odds van andere bookmakers. Vooral als je graag wedt op paarden, dan zit je hier goed. Limieten worden bijna nooit opgelegd, dus je hoeft je hier geen zorgen om te maken.

Ladbrokes Uitbetaling en Contact

Na het verifiëren van je account, kan je ongestoord je geld laten uitbetalen op een door jouw gewenste manier. Meestal is dit via een methode dat je reeds gebruikt hebt of via een bank overschrijving. Deze uitbetalingen gaan snel en zijn meestal zonder kosten.

Heb je een vraag dan kan je de klantendienst bereiken via verschillende manieren. De meest gebruikte manier is de chat, maar ook via het gratis telefoonnummer staan ze je met plezier te woord. De derde manier is via email. Dit kan natuurlijk allemaal in het Nederlands.

 

Ladbrokes Conclusie

Bookmaker Ladbrokes is een gevestigde waarde in België en heeft een fantastische reputatie opgebouwd. We vinden deze reputatie terecht! De site is goed navigeerbaar, de belangrijkste sporten en evenementen zijn aanwezig en je kan storten met Bancontact. De welkomstbonus is goed, en bovendien zijn de promoties super. Ze doen veel om hun spelers tevreden te houden en dit kunnen we enkel maar aanmoedigen.