Advies: De Ladbrokes Bonus is helaas niet beschikbaar voor klanten uit Nederland. Nederlanders raden wij de geheel voorwaarden vrije gratis cashback Bet777 Bonus aan. € 200 gratis wedden!
De Ladbrokes Bonus was beschikbaar tot 31-12-2016. Kijk op de Ladbrokes pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Ladbrokes – mobiel bonus

Ladbrokes biedt in de vorm van de Ladbrokes Mobiel Bonus, Belgen die een eerste weddenschap via de Ladbrokes mobiele applicatie plaatsen een risicovrije weddenschap van € 15. Deze Ladbrokes Mobiel Bonus is zowel beschikbaar voor nieuwe als bestaande klanten! Speel voor de eerste maal een weddenschap via de Ladbrokes app met een inzet van maximaal € 15 op een quotering van 1,5 of hoger en als de weddenschap verloren gaat ontvang je je inzet terug! Je ontvang je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap die je erna kunt inzetten op een sportweddenschap naar keuze. Mocht je nog geen klant bij Ladbrokes zijn, raden we je aan eerst te profiteren van de welkomstbonus: Ladbrokes Bonus.

Bonus details

Min. storting

-

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 15

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Download de Ladbrokes applicatie en speel voor de eerste keer via de applicatie een weddenschap van maximaal € 15 op een quotering van 1,50 of hoger. Als je weddenschap verloren gaat, vergoedt Ladbrokes je inzet in de vorm van een gratis weddenschap. De gratis weddenschap vindt je binnen 72 uur terug in je account. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om je gratis weddenschap in te zetten op een sportweddenschap naar keuze, dit kan zowel pre-match als live. Hou er rekening mee dat wanneer je gestort hebt met Neteller of Skrill je niet in aanmerking kunt komen voor de bonus. De bonus is tevens niet combineerbaar met andere bonussen. Als je nog geen klant bent, raden we je zeker aan ook mee te profiteren van de Ladbrokes Bonus voor nieuwe klanten voordat je de app downloadt. meer minder

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

31-12-2016

Conclusie

Door het downloaden van de mobiele app verzeker je jezelf van een risicovrije weddenschap van € 15. Mocht je weddenschap op een quotering van 1,50 of hoger verloren gaan, ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van je inzet cadeau. Je hebt 7 dagen de tijd om deze in te zetten op een sportweddenschap naar keuze. De bonus is hiermee uiterst flexibel te verkrijgen en ook rond te spelen. Tevens maak je kennis met de Ladbrokes app. Mocht je eerste mobiele weddenschap winst opleveren, ontvang je helaas geen bonus. Er is echter nog steeds sprake van een risicovrije weddenschap en daarom geven wij deze bonus 3,5 ster. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Risicovrije weddenschap
  • Inzetten op quotering van 1,50 volstaan
  • Bij winst eerste weddenschap geen bonus
meer minder

Voorbeeld

Je downloadt de mobiele app en speelt een weddenschap van € 15 op een quotering van 1,70. De weddenschap gaat helaas verloren. Je ontvangt nu binnen 72 uur een gratis weddenschap van € 15 in je account. Deze freebet zet je binnen 7 dagen in op een sportweddenschap naar keuze. Op die manier heb je je risicovrije weddenschap optimaal benut. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

Ladbrokes App downloaden

We leggen je hier uit hoe je de Ladbrokes app kan downloaden en installeren op je mobiel of tablet. Er is een verschil tussen de Ladbrokes Android App en de Ladbrokes iOS App. We zullen hieronder de installatie voor beide apps bespreken en kijken ook voor een eventuele Ladbrokes mobiele bonus. Wil je onmiddellijk de app installeren, dan kan je hieronder op de foto klikken en een account aanmaken.

 

Mobiel wedden Ladbrokes
© Ladbrokes

Ladbrokes Android App

Je kan momenteel geen wedden apps downloaden vanuit de Google Play Store. Dit komt omdat Google het niet toelaat om apps waar je met echt geld kan wedden te downloaden. Geen nood! Ladbrokes heeft een legitieme oplossing hiervoor. Je bezoekt met je mobiel of tablet de Ladbrokes mobiele site en van hieruit kan je de app downloaden. Je zal daarvoor wel eerst de settings dienen te wijzigen van je telefoon. Ga hiervoor naar instellingen, beveiliging, applicaties en daarna de onbekende bron aanvinken. Zodra dit gebeurt is, kan je de app downloaden en installeren.
 

Ladbrokes iOS App

Om de Ladbrokes iOS App te downloaden is het veel simpeler dan de Android versie. Je hoeft enkel de iTunes Store te bezoeken en de Ladbrokes app te zoeken. Klik hierna op installeren en Klaar is Kees. Een andere methode is via de mobiele website van Ladbrokes.
 

Ladbrokes App review – Ladbrokes App ervaringen

Alhoewel Ladbrokes een app heeft voor zowel Android als iOS, is er weinig verschil te zien tussen beiden. De apps zijn gebruiksvriendelijk, hoe kan het ook anders en gelijken sterk op de mobiele site. Je favoriete evenementen en sporten worden verzameld in het menu. Ook het bet coupon en de cash out functie zijn makkelijk terug te vinden. Als je app downloadt ga je meer spelplezier beleven aan Ladbrokes dan enkel op de mobiele site te wedden.