Advies: De Ladbrokes Bonus is helaas niet beschikbaar voor klanten uit Nederland. Nederlanders raden wij de geheel voorwaarden vrije gratis cashback Bet777 Bonus aan. € 200 gratis wedden!

 

De Ladbrokes Bonus was beschikbaar tot 31-12-2016. Kijk op de Ladbrokes pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Ladbrokes – mobiel bonus

Ladbrokes biedt in de vorm van de Ladbrokes Mobiel Bonus, Belgen die een eerste weddenschap via de Ladbrokes mobiele applicatie plaatsen een risicovrije weddenschap van € 15. Deze Ladbrokes Mobiel Bonus is zowel beschikbaar voor nieuwe als bestaande klanten! Speel voor de eerste maal een weddenschap via de Ladbrokes app met een inzet van maximaal € 15 op een quotering van 1,5 of hoger en als de weddenschap verloren gaat ontvang je je inzet terug! Je ontvang je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap die je erna kunt inzetten op een sportweddenschap naar keuze. Mocht je nog geen klant bij Ladbrokes zijn, raden we je aan eerst te profiteren van de welkomstbonus: Ladbrokes Bonus.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

-

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 15,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Download de Ladbrokes applicatie en speel voor de eerste keer via de applicatie een weddenschap van maximaal € 15 op een quotering van 1,50 of hoger. Als je weddenschap verloren gaat, vergoedt Ladbrokes je inzet in de vorm van een gratis weddenschap. De gratis weddenschap vindt je binnen 72 uur terug in je account. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om je gratis weddenschap in te zetten op een sportweddenschap naar keuze, dit kan zowel pre-match als live. Hou er rekening mee dat wanneer je gestort hebt met Neteller of Skrill je niet in aanmerking kunt komen voor de bonus. De bonus is tevens niet combineerbaar met andere bonussen. Als je nog geen klant bent, raden we je zeker aan ook mee te profiteren van de Ladbrokes Bonus voor nieuwe klanten voordat je de app downloadt.

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

31-12-2016

Conclusie

Door het downloaden van de mobiele app verzeker je jezelf van een risicovrije weddenschap van € 15. Mocht je weddenschap op een quotering van 1,50 of hoger verloren gaan, ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van je inzet cadeau. Je hebt 7 dagen de tijd om deze in te zetten op een sportweddenschap naar keuze. De bonus is hiermee uiterst flexibel te verkrijgen en ook rond te spelen. Tevens maak je kennis met de Ladbrokes app. Mocht je eerste mobiele weddenschap winst opleveren, ontvang je helaas geen bonus. Er is echter nog steeds sprake van een risicovrije weddenschap en daarom geven wij deze bonus 3,5 ster.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Risicovrije weddenschap
  • Inzetten op quotering van 1,50 volstaan
  • Bij winst eerste weddenschap geen bonus

Voorbeeld

Je downloadt de mobiele app en speelt een weddenschap van € 15 op een quotering van 1,70. De weddenschap gaat helaas verloren. Je ontvangt nu binnen 72 uur een gratis weddenschap van € 15 in je account. Deze freebet zet je binnen 7 dagen in op een sportweddenschap naar keuze. Op die manier heb je je risicovrije weddenschap optimaal benut.

Verkrijg de bonus in drie stappen