Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Win € 100 bij Feyenoord – PSV dit weekend!

Dit weekend staat er een kraker in de Eredivisie op het programma en Betcity speelt daar handig op in met een geweldige bonus. Je pakt namelijk 100x je inzet bij wedden op Feyenoord – PSV.

Beticty odds boost 100x Feyenoord PSV
© Betcity-screenshot van 02-02-2023

100x je inzet bij winst Feyenoord op PSV

Deze Betcity bonus is ideaal als je verwacht dat Feyenoord PSV gaat verslaan op zondag. Wint Feyenoord namelijk van PSV? Dan krijg je hier 100x je inzet voor terug! Dat doe je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder. Je zet €1,00 op winst Feyenoord nadat je de bonus in je account hebt geclaimd. Wint Feyenoord vervolgens deze Eredivisie topper? Dan wordt er € 100 in je account bijgeschreven. Zo makkelijk is het! Je hoeft je alleen maar aan te melden via de onderstaande knop en een eerste storting van minimaal € 20,00 te doen. Hierna staat de bonus gelijk voor je klaar en kun je dus wedden met deze mooie bonus!

Je kunt maximaal € 1,00 inzetten met deze verhoogde quoteringen. Verder zitten er geen lastige voorwaarden aan deze bonus vast. Je krijgt het geld direct in je account, maar moet wel je eerste storting één keer rondspelen voor je een uitbetalingsverzoek kunt indienen.

Pak de Beticty odds boost in 3 stappen
© Betcity-screenshot van 02-02-2023

Ook 100x odds boost bij een overwinning van PSV

Als je nu denkt dat Feyenoord PSV uitloopt in een overwinning van PSV, zit je ook goed met deze bonus. Winst van PSV levert namelijk dezelfde odd op. Dat betekent dat je dus € 100 kunt winnen als PSV wint op zondag. Deze Feyenoord – PSV 100x Betcity odds boost is weliswaar een hele mond vol, maar werkt dus op twee manieren. Je mag kiezen of je inzet op winst van Feyenoord of een overwinning van PSV. Komt jouw voorspelling uit, dan win je € 100! 

PSV is op zoek naar de aansluiting met koploper Feyenoord. Het verschil is vier punten. Tussen beide ploegen staat AZ nog, dat dit weekend koploper kan worden. Met zoveel belangen op het spel is het wedden op Feyenoord – PSV dan ook hartstikke interessant. Daarom dat we behalve deze verhoogde quoteringen nog een bonus voor je hebben gevonden. 

Gratis weddenschap van € 50,00 bij Betcity

Alsof de Betcity odds boost nog niet genoeg is, kun je ook kiezen voor een gratis weddenschap bij deze bookmaker. Dat is namelijk een andere welkomstbonus. Je dient wel te kiezen, je kunt de odds boost dus niet met de gratis weddenschap combineren. Door je aan te melden via de link in dit artikel, krijg je een freebet die kan oplopen tot € 50,00. Claim de welkomstbonus voor het storten en zorg dat je minimaal € 20,00 stort. Maak je meer dan € 50,00 over? Dan loopt je freebet op tot maar liefst € 50,00.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Feyenoord - PSV quoteringen 5 februari 2023
volgend artikel
Premier League of Darts met 3 Jacks profit boosts