Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op Feyenoord – PSV quoteringen 5 februari 2023

Op zondag staat er een nieuwe topper in de Eredivisie op je te wachten. Feyenoord en PSV staan tegenover elkaar in een geweldig duel om het kampioenschap. Wedden op Feyenoord – PSV levert je bovendien een gratis weddenschap op tot wel € 20,00!

Zo pak je een freebet bij het wedden op Feyenoord – PSV

Op zondag om 14.30 uur spelen Feyenoord en PSV tegen elkaar. Dit is een wedstrijd tussen de koploper en de nummer drie van de Eredivisie. Feyenoord staat eerste met vier punten voorsprong op PSV. Tussen beide ploegen staat AZ nog met precies twee punten verschil van zowel de koploper als de nummer drie. Dat dit een belangrijke wedstrijd is, is een understatement. Daarom dat we natuurlijk voor je op zoek gaan naar de beste quoteringen. 

Match Of the week Circus
© Circus – screenshot van 01-02-2023

De gratis weddenschap krijg je bij Circus. Door een single bet te plaatsen met een minimale odd van 1.30 op Feyenoord – PSV, krijg je een gratis weddenschap tot € 20,00. Het bedrag van je weddenschap wordt gekoppeld aan je freebet met een maximum van € 20,00. Vergeet tijdens het wedden niet de promotie te activeren in je wedbriefje, alleen zo houd je het recht op de gratis weddenschap.

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De betting sites geven de favorietenrol aan Feyenoord dat in de eigen Kuip speelt. Feyenoord is natuurlijk koploper en lijkt beter in vorm te zijn dan PSV. Het is dan ook geen wonder dat Feyenoord, gesterkt door het Legioen de betere odds heeft. Winst van Feyenoord levert je bij Circus 2.22 op terwijl je voor PSV 3.20 krijgt. Dat is een flink verschil. Een gelijkspel staat bij de bookies op 3.60. Als nieuwe speler kun je bovendien gebruik maken van de Super Odds bij deze bookmaker.

Feyenoord PSV odds 05-02-2021 Circus
© Circus – 01-02-2023-quoteirngen zijn onderhevig aan verandering

Daarmee pak je 50x je inzet op geselecteerde weddenschappen. Bij het wedden op Feyenoord – PSV kun je kiezen tussen winst van Feyenoord met 50x je inzet of winst van PSV met 50x je inzet. Dat is een geweldige promotie bij een fantastische wedstrijd. Toch staan er ook nog andere bonussen voor je klaar.

Tot € 250 aan freebets voor nieuwe spelers bij Circus

Behalve de freebet van € 20,00 die direct na afwikkeling van je Feyenoord – PSV weddenschappen op je account staat en de super odds, krijgen nieuwe spelers bij Circus tot wel € 250 met de Circus welkomstbonus. Daarmee kun je maximaal 25 freebets ter waarde van € 10,00 verdienen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je aan te melden via de links bij dit artikel en een eerste storting doen. Voor deze en alle andere bonussen geldt dat je minimaal 24 jaar oud dient te zijn.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs - Superbowl Finale 2023 odds
volgend artikel
Win € 100 bij Feyenoord - PSV dit weekend!