Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Wedden op Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs – Superbowl Finale 2023 odds

Het is zover: de twee Super Bowl 2023 finalisten zijn bekend. De Philadelphia Eagles spelen op 12 februari tegen de Kansas City Chiefs. De beste odds en bonussen hebben we voor je op een rijtje gezet

Super Bowl 2023 quoteringen

Gezien de vorm van de Philadelphia Eagles dit seizoen, zijn ze bij alle bookmakers favoriet om de Super Bowl te winnen. Toch is de Super Bowl 2023 een finale op zich en is het echt nog niet zeker dat de Eagles zomaar even winnen. In tegenstelling, er zijn toch ook genoeg kenners die verwachten dat de Chiefs er met de overwinning vandoor zullen gaan. Behalve wedden op de winnaar van de Super Bowl 2023, zijn er nog meer interessante weddenschappen. Een aantal van deze weddenschappen staan in de tabel hieronder. Gelijk daarna geven we je ook nog wat handige NFL betting tips. De beste quoteringen voor het wedden op de Super Bowl Finale vind je bij Bet365 Nederland.

Bookmaker:jacks nederlandbet365 klein logoLogo Toto
Bookmaker bonus:Jacks BonusBet365 BonusToto Bonus
Philadelphia Eagles winnen1.751.721.78
Kansas City Chiefs winnen2.102.062.06
Jalen Hurts MVP2.252.252.26
Patrick Mahomes MVP2.502.552.45
Meer dan 49,5 punten1.911.911.91
Minder dan 49,5 punten1.911.911.91
Odds van 30-01-2022 – quoteringen kunnen veranderen

Wat kun je verwachten van de Super Bowl 2023?

Het hele NFL seizoen stijgen er al twee teams boven de rest uit en dat zijn de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs. Het is dan ook geen wonder dat beide ploegen elkaar tegenkomen in de Super Bowl. De Eagles en de Chiefs kwamen elkaar nog niet eerder tegen dit seizoen en daarom is dit gelijk een interessante krachtmeting. Het is ook gelijk de wedstrijd tussen Jalen Hurts en Patrick Mahomes, de twee quarterbacks waar dit seizoen alles om draait. Hoewel laatstgenoemde zijn laatste wedstrijd met een blessure speelde is hij nog altijd in de race om MVP van het seizoen te worden. Datzelfde geldt voor Hurts, de twee zijn in een spannende strijd verwikkeld.

De Eagles wonnen een keer eerder de Super Bowl. Dat was in 2018 toen de Patriots werden verslagen. Voor de Chiefs kan dit hun derde Super Bowl worden. Het is de derde keer dat de Phillies in de Super Bowl staan in slechts drie jaar tijd, ze weten dus hoe het is om een finale te spelen/ Toch maakt dit ze niet gelijk favoriet bij de betting sites. Dit belooft een van de meest spannende Super Bowl wedstrijden te worden en vandaar dat we dus snel over de odds gaan.

Super Bowl 2023 wedden tips

Speciaal bij het wedden op Super Bowl hebben we drie goede betting tips voor je gevonden.

  • De eerste Super Bowl wedtip geeft je 31 keer je inzet. Dat krijg je als je nu al inzet dat Jalen Hurts, Miles, Sander, Travis Kelce en Isiah Pacheco een touchdown maken. Voor alleen een touchdown van Hurts en Pacheco pak je 6.75 bij Betcity.
  • Voor de tweede wedtip kijken we opnieuw naar Miles Sanders en gaan we mee met de bookmakers die de Philadelphia Eagles als favoriet zetten. Winst van de Eagles met een touchdown van Sanders staat op 3.35 bij Jack’s.
  • Tenslotte kiezen we nog voor meer dan 1,5 touchdown passes van Jalen Hurts en meer dan 254,5 passing yards. Lut Jalen Hurts dat tijdens de Super Bowl (inclusief extra tijd) dan levert dit 2.88 op bij Toto. 

De beste Super Bowl bonussen

We verwachten een hoop verschillende bonussen bij de Super Bowl. Bij Jack’s vind je bijvoorbeeld de Jack’s Overseas bonus waarbij je een gratis weddenschap van € 5,00 krijgt als je 4 keer € 10,00 inzetten op de NFL. Ook kun je andere Amerikaanse sporten selecteren zoals de UFC, NBA en NHL. Na het inzetten van vier keer tien euro staat er een live freebet voor je klaar ter waarde van € 5,00.

Jacks overseas bonus
© Jack’s – screenshot van 30-01-2023

Ook bij Toto kun je al wedden op Super Bowl. Dat doe je met de Betbuilder Amerikaanse sporten. Door verschillende weddenschappen met elkaar te combineren, lopen je odds hard op en kun je een verhoogde winst pakken. Deze sporten hoeven niet allemaal van dezelfde sport te zijn. Het is dus ook mogelijk om te wedden op NFL en daar een UFC weddenschap bij toe te voegen. 

We verwachten nog wel meer bonussen, zeker als de Super Bowl wat dichterbij komt. Het is dus niet alleen uitkijken naar de Super Bowl halftime show, en de wedstrijd tussen de Eagles en de Chiefs, maar ook naar de bonussen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ - FC Utrecht wedden en pak bij Circus 20 euro extra!
volgend artikel
Wedden op Feyenoord - PSV quoteringen 5 februari 2023