Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

AZ – FC Utrecht wedden en pak bij Circus 20 euro extra!

AZ speelt op zaterdag tegen FC Utrecht. Bij Circus wed je niet alleen met de beste odds op deze wedstrijd, maar pak je ook nog eens een freebet tot € 20,00. We gaan over de quoteringen en pakken natuurlijk gelijk die bonus mee.

Wedden op AZ – FC Utrecht met de beste odds

AZ – FC Utrecht is de mooiste wedstrijd in de Eredivisie en de betting sites komen dan ook met de beste odds. Van alle bookmakers Nederland zijn de quoteringen bij CIrcus het hoogst. Dat komt natuurlijk goed uit, want hier vind je natuurlijk ook die bonus die we net al noemden. AZ staat tweede in de Eredivisie op slechts twee punten van Feyenoord. FC Utrecht zien we terug op de zevende plek. Het verschil tussen beide ploegen is exact tien punten.

AZ - FC Utrecht freebet 20
© Circus – screenshot van 27-01-2023

Daarbij moet ook opgemerkt worden dat AZ geen enkele van de laatste vijf wedstrijden verloor en dat FC Utrecht slechts twee keer wist te winnen in vijf wedstrijden. AZ lijkt dus de te kloppen ploeg. Dat zie je ook terug aan de odds. Winst van AZ Alkmaar staat bij Circus op 1.74 en een overwinning van Utrecht geeft maar liefst 4.75. Een gelijkspel staat op 3.95. Een interessante weddenschap is AZ wint en beide teams scoren. Daar staat namelijk 3.10 tegenover. Meer dan 2,5 doelpunten is ook de moeite waard met 1.70, zeker als je rekening houdt met het feit dat in vier van de laatste wedstrijden van AZ in de Eredivisie het geval was.

AZ - FC Utrecht wedden odds Circus 28-01-2023
© Circus -27-01-2023-quoteirngen zijn onderhevig aan verandering

Zo pak je een freebet tot € 20,00 bij AZ – FC Utrecht

Wedden op AZ – FC Utrecht kan je een gratis weddenschap opleveren van € 20,00. We zullen je natuurlijk gelijk uitleggen hoe je deze gratis weddenschap kunt verzilveren. Ten eerste dien je een weddenschap te plaatsen op de wedstrijd AZ – FC Utrecht. Dit dient een enkelvoudige weddenschap te zijn met odds van minimaal 1.30. Je mag zowel een live weddenschap als een pre match bet kiezen. Door zo’n weddenschap te selecteren, kun je de Match of the Week promotie in je betslip activeren.

De waarde van de freebet staat gelijk aan jouw oorspronkelijke weddenschap op AZ – FC Utrecht. Wel staat de maximale hoogte van de freebet vast op € 20,00.

Voorwaarden bij deze Circus bonus

Er zitten natuurlijk een aantal voorwaarden aan deze Circus bonus, maar dat hoort er nu eenmaal bij. De voorwaarden zijn prima en je dient alleen rekening te houden met het feit dat je ouder dan 24 moet zijn om de bonus te ontvangen. Verder zijn de minimale odds van 1.30 van toepassing en kun je geen andere freebets gebruiken om deze bonus te ontvangen. Direct na het afwikkelen van jouw weddenschap komt de freebet in je account te staan.

Vervolgens heb je een week de tijd om je ontvangen freebet in te zetten op een sport naar keuze. Onthoud tenslotte wel nog even dat de inzet van je ontvangen freebet terug gaat naar Circus. Je ontvangt dus alleen je eventuele nettowinst uit je gratis weddenschap. Een prima bonus met goede voorwaarden. Meld je daarom gelijk aan en zet nog snel in op AZ – FC Utrecht.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Match of the week BetCity: Manchester City - Arsenal!
volgend artikel
Wedden op Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs - Superbowl Finale 2023 odds