Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Match of the week BetCity: Manchester City – Arsenal!

Op vrijdagavond staan in de FA CUp Manchester CIty  en Arsenal tegenover elkaar. Bij wat een heerlijke wedstrijd belooft te worden hebben we nu een mooie bonus voor je gevonden!

€ 5,00 freebet bij wedden op Manchester CIty – Arsenal

Door minstens € 20,00 te storten bij Betcity, krijg je een freebet van € 5,00. Je hebt tot de aftrap van de wedstrijd Manchester City – Arsenal om deze bonus te claimen. Beide ploegen zijn verwikkeld in een spannende titelstrijd maar komen elkaar dus ook tegen in het bekertoernooi. Juist omdat dit zo’n geweldige wedstrijd is, heeft Betcity Manchester City – Arsenal gebombardeerd tot wedstrijd van de week. 

Hierdoor krijg je nu een gratis weddenschap van € 5,00 en hoef je dus alleen maar te storten. Bovendien krijgen alle spelers van 24 jaar of ouder deze bonus. De freebet is te gebruiken voor zowel pre-match als live weddenschappen op de Wedstrijd van de Week. Je kunt deze gratis weddenschap gebruiken tot 27 januari 22.00 uur. 

€ 5,00 freebet bij Betcity voor Manchester City - Arsenal
© Betcity – screenshot van 26-01-2023

Gunstige voorwaarden bij deze bonus

De Betcity bonus bij de Wedstrijd van de week heeft gunstige voorwaarden waardoor het zeker aan te raden is om deze promotie niet over te slaan. De bonus is beschikbaar voor alle spelers van Betcity van 24 jaar of ouder. Wel moet je al een keer bij Betcity in het sportsbook gespeeld hebben. Deze gratis wedden promotie is inmiddels al te claimen. Je ontvangt de freebet van € 5,00 na het storten van minimaal € 20,00. 

Na ontvangst van jouw gratis weddenschap kun je deze gebruiken op de wedstrijd Manchester City – Arsenal. Je mag zowel pre-match als live weddenschappen kiezen maar hebt wel tot vrijdagavond 22.00 uur om je freebet te gebruiken alvorens deze komt te vervallen.Tenslotte moet je de winst van de freebet minimaal één keer inzetten voordat je deze kunt opnemen. Dat inzetten hoeft niet alleen in het Betcity sportsbook, maar mag ook op andere casino spellen.

Stappenplan Betcity bonus Manchester City - Arsenal
© Betcity – screenshot van 26-01-2023

Goede quoteringen bij Manchester City – Arsenal

De wedstrijd tussen City en Arsenal is op allerlei punten speciaal. Ten eerste willen beide teams de volgende ronde in de FA Cup behalen. Daarnaast zijn de ploegen elkaars naaste concurrenten in de strijd om de Premier League. Manchester CIty is, ondanks het feit dat Arsenal in geweldige vorm verkeert, de favoriet is. Je krijgt voor winst van City 1.79 en voor Arsenal pak je 4.20 bij Betcity Nederland. We verwachten wel dat beide teams zullen scoren en meer dan 2,5 goals zullen vallen. Daar staat een goede quotering van 1.91 tegenover. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
€ 5 gratis live weddenschap bij Toto op de NBA
volgend artikel
AZ - FC Utrecht wedden en pak bij Circus 20 euro extra!