Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

€ 5 gratis live weddenschap bij Toto op de NBA

Met een weddenschap van € 10,00 op de NBA krijg je bij Toto nu een gratis live weddenschap bij Toto. Een mooie bonus die je erg makkelijk kunt binnenkoppen.

Zo pak je de € 5,00 live gratis weddenschap

Met een aantal mooie wedstrijden voor de boeg in de NBA komt een € 5,00 gratis weddenschap natuurlijk goed uit. Bij Toto pak je deze bonus in een handomdraai. Een groot voordeel is dat je de bonus ook kunt ontvangen als je al vaker bij Toto gespeeld hebt. Wel dien je natuurlijk een Toto account te hebben. Heb je die nog niet? Meld je dan eerst aan via de links op deze pagina en pak daarmee gelijk een mooie Toto bonus die we zo uitgebreid zullen bespreken. 

Eenmaal ingelogd bij Toto kun je deze free bet promotie activeren in je account. Vervolgens zet je € 10,00 in op de NBA met een minimale quotering van 1.50. Je mag ook meerdere wedstrijden combineren. Echter dienen al deze weddenschappen wel te zijn afgelopen voor zondag 23.59 uur. Nadat alle weddenschappen zijn afgelopen, staat de gratis weddenschap voor je klaar. Je hebt vervolgens een week de tijd om de freebet in te zetten op een live weddenschap in de NBA.

Toto NBA bonus €5,00 live gratis weddenschap
© Toto – screenshot van 25-01-2023

Voorwaarden bij de NBA € 5,00 live gratis weddenschap

Er zitten maar een paar voorwaarden aan deze weddenbonus waar je rekening mee dient te houden. Je kunt deze bonus een keer per week gebruiken en voorlopig loopt de bonus tot en met 31 maart 2022. Elke week loopt deze actie van maandag tot en met zondag. Net als bij elke andere bonus in Nederland, is deze alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. Je mag je € 10,00 inzetten op verschillende weddenschappen maar zorg wel dat je steeds een minimale quotering van 1.50 pakt. We raden je aan om niet de cash-out functie te gebruiken. Daarmee vervalt het recht op de € 5,00 live NBA freebet namelijk.

Je kunt de gratis weddenschap alleen gebruiken bij wedstrijden op de NBA. Bovendien moet dit een live weddenschap zijn. Tenslotte is het niet mogelijk om gratis weddenschappen en andere bonussen te gebruiken om je te kwalificeren voor deze bonus. Je dient dus cash geld in te zetten om de gratis weddenschap te ontvangen. 

Welkomstbonus voor nieuwe Toto spelers

Toto is natuurlijk een van de meest bekende betting sites van Nederland en dat is niet zonder reden. Behalve goede odds vind je er momenteel ook een mooie welkomstbonus. Als nieuwe speler krijg je bij deze bookmaker namelijk tot € 50,00 aan gratis weddenschappen. Daarvoor hoef je je alleen maar aan te melden via de link hierboven. Vervolgens claim je de welkomstbonus en zet je tien euro in op odds van 1.50. Dat is genoeg om € 50,00 aan free bets te ontvangen. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
25% Profit Boost: bij BetCity op wedden op NHL
volgend artikel
Match of the week BetCity: Manchester City - Arsenal!