Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

25% Profit Boost: bij BetCity op wedden op NHL

Deze week kun je 25% extra winst pakken bij wedden op de NHL. Dat doe je met een Betcity profit boost. Bovendien kun je de wedstrijden live volgen bij Betcity.

Betcity NHL Profit Boost tot 25% extra
© Betcity – screenshot van 24-01-2023

Zo pak je 25% extra bij wedden op de NHL

Bij Betcity pak je nu 25% extra bovenop je reguliere winst bij het wedden op de NHL.Dat doe je met een speciale Betcity Bonus in de vorm van een profit boost. Deze bonus is beschikbaar voor spelers die zich al geregistreerd hebben. Heb je dus nog geen account, dan is het tijd om je direct aan te melden. Dat doe je via de knoppen die je op deze pagina’s vindt. Na het registreren en storten vind je bij het selecteren van een weddenschap op de NHL met odds van 4.00 of hoger de profit boost in je betting slip.

Je hoeft alleen maar een pre match weddenschap te selecteren met die minimale odds van 4.00. Dit mogen ook combinatieweddenschappen zijn met in totaal quoteringen van 4.00. Vergeet de profit boost niet te accepteren in je wedbriefje en wacht met spanning af tot de wedstrijd is afgelopen. Komt jouw weddenschap uit? Dan kun je rekenen op 25% extra bovenop je winst. 

Goede voorwaarden bij deze bonus

Natuurlijk zitten er ook aan deze weddenbonus voorwaarden. Dat is bij elke bonus het geval. Nu hoef je je geen zorgen te maken, de voorwaarden zijn namelijk erg gunstig. Om je een duidelijk beeld te geven wat je kunt verwachten, noemen we gelijk even de meest belangrijke voorwaarden voor je: we hieronder een aantal voorwaarden op een rijtje.

  • Deze profit boost is te gebruiken tot en met 29 januari
  • Je kunt alleen gebruik maken van deze bonus als je 24 jaar of ouder bent
  • De profit boost is geldig voor echt-geld weddenschappen. Je kunt dus geen weddenschappen plaatsen met free bets of bonusgeld
  • De profit boost geldt alleen bij pre-match weddenschappen
  • De minimale odds bedragen 4.00
  • Je kunt maximaal€ 20,00 inzetten

Welke wedstrijden zijn er deze week?

Er zijn een hoop wedstrijden in het ijshockey deze week om je vingers bij af te likken. Zo neemt op woensdagnacht New Jersey Devils het op tegen Vegas Golden Knights en spelen de Coyotes en de Anaheim Ducks tegen elkaar. Een andere mooie wedstrijd is die tussen Colorado Avalanche en de Washington Capitals. Van alle betting sites, vind je bij Betcity niet alleen deze mooie bonus, maar ook nog eens goede odds. 

Je hebt met deze wedstrijden tal van mooie weddenschappen om te spelen en daarbij kun je dus gebruik maken van die mooie profitboost. Door een weddenschap te kiezen met odds van 4.00 of hoger wordt de profit boost functie beschikbaar. Kom je nu niet aan de minimale odd? Combineer je weddenschap dan met een een andere om zo aan de minimale odds te komen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
LiveScoreBet gratis weddenschap van € 5,00 bij wedden Eredivisie wedden
volgend artikel
€ 5 gratis live weddenschap bij Toto op de NBA