Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

LiveScoreBet gratis weddenschap van € 5,00 bij wedden Eredivisie wedden

Bij Livescore Bet krijg je door te wedden op de Eredivisie een mooie gratis weddenschap. Er staat voor alle spelers van 24 jaar en ouder een € 5,00 gratis weddenschap klaar bij een inzet van tien euro.

€ 5 free bet bij Livescore Bet bij wedden op de Eredivisie
© Livescore Bet – screenshot van 23-01-2023

Wedden op Eredivisie specials voor een € 5,00 free bet

Wed je bij Livescore Bet op de Eredivisie specials van 24 januari 2023? Dan levert dat je een gratis weddenschap van € 5,00 op. Dit geldt voor alle weddenschappen die je terug kunt vinden bij de Eredivisie specials. Je dient minimaal € 10,00 in te zetten op odds van 2.00 of hoger. Het maakt niet uit of jouw weddenschap uitkomt of niet, de freebet staat binnen een uur na afwikkeling van je weddenschap in je account.

Er zijn twee wedstrijden in de Eredivisie op 24 januari 2023. Dat zijn dan ook de wedstrijden waar je de Eredivisie special van terug kunt vinden. FC Emmen speelt tegen PSV en direct daarna spelen Sparta en RKC Waalwijk tegen elkaar op het Kasteel. Bij beide wedstrijden draaien de specials om het aantal schoten per doel. Hieronder zie je een voorbeeld van een aantal van deze specials bij de wedstrijd FC Emmen – PSV op dinsdag 24 januari 2023. € 10,00 Inzetten op een van deze weddenschappen met een odd van 2.00 levert je dus een gratis weddenschap op van € 5,00.

Eredivisie specials Livescore Bet FC Emmen - PSV
© Livescore Bet- screenshot van 23-01-2023

Zo pak je een € 5,00 free bet bij wedden op de Eredivisie

Deze Livescore Bet bonus is deze week alleen beschikbaar bij de twee Eredivisiewedstrijden op dinsdag 24 januari. Ten eerste dien je je bij Livescore Bet aan te melden. Heb je dat echter al gedaan, dan dien je alleen nog € 10,00 in te zetten op een van de Eredivisie specials bij FC Emmen – PSV of Sparta – RKC. Zorg ervoor dat je jouw € 10,00 inzet op een van de Eredivisie special met een odd van 2.00 of hoger. 

Zodra jouw weddenschap is afgewikkeld, krijg je binnen een uur de gratis weddenschap in je account. Je hebt tot en met 25 januari om deze te accepteren en vervolgens kun je inzetten op een sport naar keuze. 

Meerdere bonussen bij Livescore Bet deze week

Behalve de gratis weddenschap die op zich al enorm interessant is, krijg je als nieuwe speler bij deze bookmaker ook nog eens een welkomstbonus tot € 100. Dat is slechts het begin. Je kunt namelijk ook een Free Combi Bet van € 10,00 verdienen door te wedden op combinatieweddenschappen. Tenslotte kun je ook nog een € 5,00 free bet krijgen bij Bet Builders. Van alle betting sites heeft Livescore Bet misschien wel het meest uitgebreide bonus aanbod. Meld je daarom direct aan en zet nog snel in op de Eredivisie. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Feyenoord vs Ajax met Toto promotie van 25 euro!
volgend artikel
25% Profit Boost: bij BetCity op wedden op NHL