Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Premier League of Darts met 3 Jacks profit boosts

De Premier League of Darts is begonnen en Jack’s maakt het wel heel interessant om te wedden op darts. Je kan hier namelijk elke week drie profit boosts voor dit toernooi claimen. Hoe dat werkt, zullen we uitgebreid bespreken.

Jack's Profit Boost Premier League of Darts
© Jack’s – screenshot van 03-02-2023

Pak drie profit boosts voor de Premier League of Darts in drie stappen

Wedden op darts doe je bij Jack’s niet alleen met goede odds, maar vanaf nu dus ook met profit boosts. Je kunt elke week tot wel drie profit boosts claimen en daarmee steeds tot 25% extra winst pakken op je weddenschappen. Een groot voordeel is bovendien dat dit geen welkomstbonus is, maar dat je hier dus ook gebruik van kunt maken als je al vaker bij Jack’s gespeeld hebt. Heb je nu nog geen Jack’s account? Maak dan snel een account aan door op de link hieronder te klikken. 

Heb je eenmaal een account, dan hoef je alleen nog maar een storting te maken op donderdag om de weddenbonus te claimen. Selecteer de profit boost tijdens het storten. Een storting tussen de € 10,00 en € 19,99 geeft je één profit boost. Bij een storting van meer dan € 20,00 pak je drie profit boosts die je kunt gebruiken om te wedden op de Premier League of Darts. Kies een weddenschap met odds van minimaal 1.40 en that’s it! Komt jouw weddenschap met de profit boost uit? Dan win je 25% extra!

Hoe kun je wedden op de Premier League of Darts

De Premier League of Darts is een spannende dartcompetitie waar de acht beste spelers ter wereld aan meedoen. Elke donderdag is er een speelronde waar je kunt inzetten op de winnaar van die speelronde wordt, de wedstrijdwinnaar voorspelt of wedt hoeveel 180’s er gegooid kunnen worden. Er zijn tal van interessante weddenschappen bij Jack’s voor de Premier League of Darts. 

PDC Premier League of Darts profit boost promo
© Jack’s – screenshot van 03-02-2023

Er zitten ook een paar belangrijke voorwaarden aan deze Jack’s bonus vast. Zo moet je 24 jaar of ouder zijn om de bonus te kunnen accepteren. Daarnaast is het noodzakelijk om de profit boost bonus bij het storten te selecteren. Na ontvangst van de profit boost heb je één dag om deze in te zetten op de Premier League of Darts voordat de profit boosts komt te vervallen.Voordat je kunt uitbetalen, is het noodzakelijk dat je jouw storting minimaal één keer rondspeelt. Tenslotte is het belangrijk om te weten dat je tot en met 25 mei 2023 elke week deze bonus op dezelfde manier kunt claimen!

Meerdere bonussen bij Jack’s deze week

Het barst van de bonussen bij Jack’s. Natuurlijk is deze Premier League of Darts bonus al hartstikke mooi, maar deze bookmaker heeft nog meer voor je in petto. Zo is er een mooie welkomstbonus die je tot € 50,00 aan freebets op kan leveren. Behalve wedden op darten krijg je bijvoorbeeld 4 profit boosts of voetbal en kun je een € 5,00 gratis weddenschap pakken bij Amerikaanse sporten. Dat zijn zomaar drie redenen om je a-la-minute aan te melden bij Jack’s.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win € 100 bij Feyenoord - PSV dit weekend!
volgend artikel
Win € 10.000 bij Unibet België met "Het Gouden Doelpunt"