Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Win € 10.000 bij Unibet België met “Het Gouden Doelpunt”

Antwerp – Club Brugge is toch wel de topper in de Belgische Jupiler Pro League. Wedden op deze wedstrijd kan je bij Unibet zomaar eens een deel van € 10.000 opleveren.

Unibet gouden doelpunt promotie
© Unibet – screenshot van 03-02-2023

Zo win jij € 10.000 bij Antwerp – Club Brugge

Antwerp – Club Brugge is de wedstrijd tussen de nummer drie en vier van de Pro League. Het verschil tussen beide ploegen is vijf punten in het voordeel van Antwerp. Club Brugge zou daarom ook maar wat graag winnen op zondag van Antwerp. Daarentegen wil Antwerp het verschil met koploper Genk niet nog meer laten oplopen en zal dit dus een mooie wedstrijd worden. Daarbij zijn er gelijk een paar mooie weddenschappen bij deze wedstrijd die we zo uitgebreid zullen bespreken.

Voordat we dat doen, leggen we je natuurlijk eerst even uit hoe je mee kunt doen aan deze Unibet bonus. Je kunt met het Gouden Doelpunt namelijk (een deel van) 25.000 euro winnen door gratis te voorspellen wie de eerste goal maakt en in welke minuut dit gebeurt bij de match tussen Antwerp en Club Brugge. Ben jij de enige met de juiste voorspelling? Dan win je de volledige prijzenpot van € 10.000!

Unibet 10.000 euro pijzenpot Gounden Doelpunt
© Unibet – screenshot van 03-02-2023

Voorwaarden bij het Gouden Doelpunt van Unibet

Net zoals bij andere betting sites, zitten er aan deze Unibet promotie ook een aantal voorwaarden. Niets om je zorgen over te maken, maar voor de volledigheid zullen we ze wel even voor je benoemen:

  • De promotie loopt af op 05-02-2023
  • Je kunt één keer deelnemen aan het Gouden Doelpunt
  • De winnaar wordt de speler die de juiste voorspelling doet over wie het eerst doelpunt maakt in welke minuut
  • Indien er meerdere winnaars zijn, wordt de prijzenpot verdeeld
  • Als niemand het gouden doelpunt correct voorspelt dan wordt er geen prijzengeld uitbetaald
  • Bij een eigen doelpunt, telt de tweede goal en de minuut waarin deze gescoord wordt
  • Doelpunten die vallen buiten de reguliere speeltijd, komen niet in aanmerking
  • Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van Unibet België

Interessante weddenschappen bij Antwerp – Club Brugge

De meest interessante weddenschap is natuurlijk om te voorspellen wie er wanneer de eerste goal maakt, aangezien je daar een goede weddenbonus mee pakt maar er zijn nog meer interessante weddenschappen. Ten eerste is er natuurlijk de 1×2 bet. Voor winst van het thuisspelende Antwerp krijg je bij Unibet België 2.65 keer je inzet. Winst van Club Brugge 2.75 en staat net wat hoger.

Een gelijkspel staat op 3.35. Een andere mooie bet is Beide Teams scoren, dat staat namelijk op 1.71. Bij drie van de vier laatste onderlinge ontmoetingen liep het namelijk uit op een doelpuntenfestijn. In elke wedstrijd werd er namelijk vier of meer keer gescoord. Meer dan 3,5 doelpunt bij deze wedstrijd staat nu op 3.50.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Premier League of Darts met 3 Jacks profit boosts
volgend artikel
Quoteringen KNVB Beker laatste 16 wedstrijden met 50x je inzet!