Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Quoteringen KNVB Beker laatste 16 wedstrijden met 50x je inzet!

Deze week worden de achtste finales van de KNVB Beker gespeeld. Bij Circus pak je nu bij bepaalde weddenschappen 50x je inzet. We zullen je gelijk uitleggen hoe deze bonus werkt zodat je direct kunt wedden met deze super odds.

Circus Super Odds KNVB BEker
© Circus- screenshot van 06-02-2023

Zo pak je bij Circus 50x je inzet bij de KNVB Beker

Er zijn momenteel drie wedstrijden in de KNVB waarbij je kunt wedden met de CIrcus Super Odds. Dat doe je als nieuwe speler bij Circus. Door je aan te melde via de link hieronder kun je een van de drie weddenschappen met super odds voor de KNVB Beker selecteren. De eerste super odd vind je bij AZ – FC Utrecht. Zet je in op over 2,5 doelpunten in deze wedstrijd, dan krijg je de odd van 50.00. Bij de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC kun je ook 50x pakken, maar daarvoor dien je wel in te zetten op Feyenoord als winnaar van de wedstrijd. De derde Circus Super odd vind je bij FC Twente – Ajax. Hier zet je in op “Ajax kwalificeert” om vijftig keer je inzet te pakken. 

Om deze bonus te activeren, hoef je je alleen maar aan te melden en een eerste storting te doen van € 10,00. Vervolgens kun je € 1,00 inzetten op één van de Super odds weddenschappen. Let wel op dat je deze bonus niet kunt combineren met andere bonussen en dat je één super odds weddenschap moet kiezen.

Stappenplan Circus Super Odds
© Circus- screenshot van 06-02-2023

Belangrijke voorwaarden bij deze Circus bonus

Natuurlijk zitten er ook wat voorwaarden aan deze Circus bonus. De meest belangrijke is dat deze bonus alleen beschikbaar is voor spelers die nog niet eerder bij Circus hebben gespeeld. Bovendien moet je 24 jaar of ouder zijn om de bonus te kunnen ontvangen. Na het aanmelden kun je maximaal € 1,00 inzetten op één van de super odds weddenschappen. Dit moet met cash geld, je kunt bijvoorbeeld geen free bet gebruiken bij deze bonus. 

Tenslotte is het ook van belang om te weten dat je jouw stortingsbedrag ten minste één keer dient in te zetten voordat je de eventuele winsten kunt laten uitbetalen. Daarmee zijn de belangrijkste voorwaarden wel benoemd. 

Andere bonussen bij Circus

Heb je al vaker bij Circus gespeeld? Dan zijn er nog zat andere bonussen te vinden. De super odds kun je dan weliswaar niet pakken, maar er is wel een interessant loyalty programma met maandelijkse verrassingen. Daarnaast is er ook nog een mooie 25% BetXtra bij de KNVB Beker. Door een combibed van minimaal drie selecties op de KNVB Beker te plaatsen, pak je tot wel 1.000 extra met de 25% BetXtra promotie! Zo zie je maar, er zijn genoeg bonussen bij deze bookmaker die niet voor niets tot de top van de betting sites behoort.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win € 10.000 bij Unibet België met "Het Gouden Doelpunt"
volgend artikel
Win twee tickets voor BetCity NFL Super Bowl in London!