Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Win twee tickets voor BetCity NFL Super Bowl in London!

In de nacht van zondag op maandag vindt de SuperBowl LVII plaats. Een geweldig sportevenement om op in te zetten. Bovendien maak je bij Betcity kans op een reis naar Londen bij het wedden op de SuperBowl.

Win twee tickets voor de NFL bij Betcity

De Super Bowl is het grootste sportevenement ter wereld. Eens per jaar kun je wedden op de Super Bowl en bij Betcity geven ze je wel een hele mooie reden om in te zetten op deze wedstrijd. Zet jij namelijk € 10,00 in op de SuperBowl bij Betcity, dan maak je kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen voor NFL London 2023. Je wint dus niet alleen twee tickets voor een NFL London game, maar krijg ook de overnachting en vlucht voor twee personen. 

Betcity Winactie SuperBowl 2023
© Betcity – screenshot van 07-02-2023

Je claimt de Betcity bonus in je account en dient deze te activeren voordat je jouw inzet plaatst. Er zijn geen minimum odds, maar je dient wel in één keer minimaal € 10,00 in te zetten. Ook maakt het niet uit of je een vaste Betcity speler bent, of dat je een nieuwe speler bent. Wel is het natuurlijk noodzakelijk dat je een Betcity account hebt. Heb je die nog niet, maar wil je wel meedingen naar die reis naar Londen? Meld je dan aan bij deze bookmaker via de knop hierboven. 

Betcity SuperBowl Winactie voorwaarden

De voorwaarden bij deze bonus zijn erg goed te noemen. In tegenstelling tot veel andere betting sites bonussen, zitten er namelijk geen minimale odds aan de bonus vast. Zolang je maar € 10,00 ineens inzet op de SuperBowl wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs, doe je al mee. Spelers moeten wel eerst de actie claimen voordat hun inzet geldig zijn en de minimale leeftijd om voor deze bonus in aanmerking te komen is 24 jaar. 

Stappen winactie NFL
© Betcity – screenshot van 07-02-2023

Je kunt de actie claimen tot maandag 13 februari 00.30 uur, het moment dat de SuperBowl 2023 begint. Na afloop van de SuperBowl wedstrijd tussen de Eagles en de Chiefs zal Betcity een willekeurige winnaar aanwijzen. Let wel nog even op dat je geen wedstrijden buiten de Superbowl toevoegt, want daarmee wordt je weddenschap voor deze winactie ongeldig verklaard. 

Andere SuperBowl bonussen bij Betcity

Behalve de geheel verzorgde reis voor twee personen naar NFL London 2023 zijn er nog wel meer bonussen bij Betcity die je kunt gebruiken om te wedden op Super Bowl. Zo is er bijvoorbeeld een € 50,00 freebet voor nieuwe spelers, maar verwachten we ook nog wel free bets en verhoogde quoteringen bij de SuperBowl. Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Meld je dan aan met de welkomstbonus via de link hierboven en maak kans op die tickets, vlucht en hotel voor NFL London 2023.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Quoteringen KNVB Beker laatste 16 wedstrijden met 50x je inzet!
volgend artikel
Europese wedstrijden met 3 gratis weddenschappen bij Jack's Nederland