Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Europese wedstrijden met 3 gratis weddenschappen bij Jack’s Nederland

Bij Jack’s kun je deze week maar liefst drie freebets verdienen. Dat doe je door in te zetten op de Champions League, Europa League en Conference League! 

Wedden op Europees voetbal voor drie gratis weddenschappen bij Jack’s

Op dinsdag begint de Champions League weer en op donderdag kun je zelfs wedden op de Europa League en Conference League. Om het wedden op Europees voetbal nog interessanter te maken, hebben we een mooie weddenbonus voor je gevonden. Je kunt bij Jack’s namelijk drie keer een gratis weddenschap verdienen. Je krijgt er één op dinsdag, woensdag en donderdag. Dat levert je in totaal drie gratis weddenschappen op van € 10,00.

Jack's Europees voetbal bonus drie freebets
© Jack’s- screenshot van 13-02-2023

Zo pak je deze gratis weddenschappen bij Jack’s. Meld je eerst aan bij Jack’s door op de link hierboven te klikken en maak een eerste storting. Vervolgens kun je gelijk een welkomstbonus pakken die we zo ook nog even kort bespreken. In je account kun je de bonus voor de Europees voetbal bonus claimen. Zet dan € 20,00 in op een live weddenschap met odds van 1.40 op dinsdag in de Champions League om je € 10,00 freebet te ontvangen. Dit herhaal je op woensdag en donderdag om zo in totaal € 30,00 aan freebets te pakken.

Belangrijke voorwaarden bij de gratis weddenschap bonus

Zoals bij alle betting sites Nederland, heb je ook bij Jack’s te maken met voorwaarden. Zo krijg je de bonus niet aangeboden als je jonger bent dan 24 jaar. Ook is deze promotie geldig tot en met 16 maart 2023 en kun je de free bets alleen vrij spelen bij het wedden op de drie Europese competities. Je krijgt één gratis weddenschap per dag en deze is zeven dagen geldig. 

Stappenplan Jack's bonus Europees voetbal
© Jack’s- screenshot van 13-02-2023

Om de free bet te ontvangen dien je de bonus te claimen in je account en  € 20,00 in te zetten op een live weddenschap op de Champions-, Europa- of Conference League. De freebet is alleen bedoeld voor live weddenschappen en wordt zichtbaar na het afronden van je oorspronkelijke weddenschap. Je kunt de freebet niet ontgrendelen door bonusgeld in te zetten. Als je aan deze voorwaarden voldoet, pak je dus deze week zomaar drie gratis weddenschappen, dat komt natuurlijk goed uit met de prachtige wedstrijden van deze week!

Pak ook de Jack’s welkomstbonus

Ben je een nieuwe speler bij Jack’s? Dan heb je recht op een Jack’s bonus ter waarde van € 50.00 Die bonus krijg je als je je via bovenstaande link registreert. Daarbij dien je ook een eerste storting te doen. Vervolgens krijg je tot vijf gratis weddenschappen, maar ook een Jack’s Special Free Bet en meerdere profit boosts. Een geweldig bonus pakket om te wedden op de mooie Europese wedstrijden van deze week!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win twee tickets voor BetCity NFL Super Bowl in London!
volgend artikel
Wedden op Paris Saint-Germain - Bayern München met € 5,00 extra