Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Wedden op Paris Saint-Germain – Bayern München met € 5,00 extra

Paris Saint-Germain – Bayern Munchen is toch wel de topper in de Champions League deze week. Wedden op deze wedstrijd bij Livescore Bet levert je een gratis weddenschap van € 5,00 op!

Zo pak je een vijf euro gratis weddenschap bij Paris Saint-Germain – Bayern München

Door € 10,00 in te zetten op de mooie wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Bayern Munchen op dinsdag, kun je nu een € 5,00 freebet verdienen. Dat doe je namelijk door een pre-match weddenschap te plaatsen op een specials markt bij LiveScoreBet Nederland. Je krijgt de gratis weddenschap gelijk na het afronden van je specials bet, maar alleen als je inzet op odds hoger dan 2.00. Het grote voordeel van deze bonus is dat je de gratis weddenschap in kunt zetten op elke sport en dat je zeven dagen de tijd hebt om deze te gebruiken.

Livescorebet bonus PSG - Bayern Munchen 13-2-20231
© Livescore Bet – screenshot van 13-02-2023

Pak de freebet in drie simpele stappen

Om deze gratis weddenschap te pakken, hoef je niet zo heel veel te doen bij deze Nederlandse bookmaker. Wel heb je natuurlijk een account nodig bij Livescore Bet. Die maak je heel gemakkelijk via de link hierboven aan en dat levert je gelijk een goede bonus op tot wel € 100! Je pakt de freebet in drie simpele stappen:

  1. Meld je aan bij Livescore Bet 
  2. Wed minimaal € 10,00 op een wedstrijd special of speler special bij de wedstrijd Paris Saint-Germain – Bayern München met odds van 2.00
  3. Na het afwikkelen van je weddenschap komt de Livescore Bet bonus direct in je account te staan en heb je zeven dagen de tijd om deze in te zetten. 

Maak een account aan bij Livescore Bet voor een bonus tot wel € 100

De vijf euro free bet is niet de enige reden om te wedden op de Champions League bij Livescore Bet. Er staat namelijk ook een gratis weddenschap tot wel € 100 voor je klaar met de Livescore Bet bonus. 

Om deze Livescore Bet bonus te pakken, dien je je te registreren en een eerste storting te doen. Vervolgens plaats je een weddenschap van € 10,00 of meer met odds van 1.50. Livescore Bet koppelt jouw weddenschap aan een nieuwe gratis weddenschap en dat houdt in dat je een gratis weddenschap tot wel € 100 kunt krijgen. Dat is namelijk het maximale bedrag van de gratis weddenschap! Klinkt goed toch? Meld je daarom snel aan.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Europese wedstrijden met 3 gratis weddenschappen bij Jack's Nederland
volgend artikel
Wedden op Arsenal - Manchester City met 25% Bet Builder winst boost