12:00 uur

Bet365 in Nederland / Bereikbaarheid Bet365 NL Update

Bet365 Nederland is een gerenommeerde bookmaker welke een aantrekkelijke Bet365 Bonus aanbiedt. Helaas accepteert Bet365 geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Gelukkig zijn er echter meer dan voldoende alternatieven. Wij zetten voor jou de beste alternatieve bookmakers voor Bet365 Nederland op een rij met tevens daarnaast de bijbehorende zeer aantrekkelijke welkomstbonussen! Op deze manier is de afwezigheid van Bet365 geen probleem meer.

 

50% tot € 150 wedden bij Nederlandstalige Bookmaker Bet777!

Een van de beste alternatieven voor Bet365 Nederland is bookmaker Bet777. Niet alleen omdat het pre-match en live wedaanbod van Bet777 gelijkwaardig is aan Bet365 maar ook omdat de website Nederlandstalig beschikbaar is en de welkomstbonussen uniek zijn in haar soort! Als je een eerste storting doet, krijg je 50% tot €150 als extra bonus. Deze bonus dien je dan vier keer in te zetten en dit op noteringen van 2.00 of hoger. Bet777 accepteert Nederlanders en Belgen!

 

Bonus Bet777
© Bet777

 

 

Betsson stortingsbonus van 100% tot € 75!

Betsson is een heel goede Scandinavische bookmaker en is ook actief op de beurs. Deze bookmaker is een topper voor de Nederlandse wedders en een Betsson account aanmaken is gebeurd in een hand omdraai. Het ander grote voordeel voor Betsson is de goede bonus van 100% tot € 75. Als je deze bonus wenst vrij te spelen, dan dien je de bonus 10 keer in te zetten en dit op noteringen van 1.50 of hoger.

 

Betsson Ervaringen
© Betsson

 

 

BetFIRST – een waardig alternatief voor Bet365

Deze bookmaker is heel bekend bij de Belgen en wint ook vaker terrein bij de Nederlanders. Niet verwonderlijk, want Betfirst heeft alles wat je zoekt bij een moderne bookmaker. Ze hebben een heel goede site en ontwikkelden een Betfirst iOS App en Betfirst Android App. Als welkomstbonus heeft Betfirst een 100% tot € 200 en dit aan soepele voorwaarden. Je hoeft slechts tweemaal je bonus en storting in te zetten. Bovendien tellen alle weddenschappen van 1.40 al mee voor de bonusvoorwaarden. Storten kan je doen via iDeal of Bancontact dus de stap om je hier in te schrijven is klein.

 

Bonus BetFIRST

© Betfirst

 

Bet365 – Super bookmaker

Waarschijnlijk is Bet365 een van de bekendste bookmakers in Europa en dit omwille van verschillende redenen. Ze hebben een van de beste quoteringen op de markt van voetbal en andere sporten, plus ze bieden een verscheidenheid aan sub weddenschappen aan. Hierdoor is de diversiteit en wedders die ze aantrekken heel ruim. Koppel hieraan ook nog eens een fantastische bonus, en schitterende promoties dan is het 100% duidelijk: Bet365 is een topper.