Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Tot € 20 aan free bets bij wedden op Senegal – Nederland

Wedden op Senegal – Nederland wordt nu wel heel interessant met de Bet & Get promotie van Betcity. Je krijgt namelijk maximaal € 20,00 aan free bets na het wedden op deze wedstrijd.

Hoe krijg je € 20,00 aan freebets bij Senegal – Nederland?

Door een weddenschappen tussen de € 5,00 en € 20,00 in te zetten op Senegal – Nederland op een weddenschap met 1.50, komt Betcity jouw inzet met 100% tegemoet. De helft van je weddenschap krijg je in de vorm van een live free bet. De andere helft krijg je in de vorm een een BetBuilder gratis weddenschap. Je bent verder vrij om een weddenschap te kiezen, zolang je maar op de odds van 1.50 let. Wel kun je geen andere promoties gebruiken om deze weddenschappen te plaatsen. 

Deze promotie is alleen vandaag geldig tot 19.00 uur. Vervolgens mag je de ontvangen free bets gebruiken tot en met 24 november. Je moet de freebet ook gebruiken om te wedden op WK 2022. Wat je wint mag je vervolgens houden. De inzet van je gratis weddenschappen wordt echter niet uitgekeerd.

Tot 20 euro aan freebets bij wedden op Senegal - Nederland
© Betcity – screenshot van 21-11-2022

Zo werkt de Bet & Get bonus van Betcity

Om de gratis weddenschappen te ontvangen, dien je eerst een inzet te plaatsen op de wedstrijd Senegal – Nederland. Je krijgt voor deze weddenschap twee free bets terug die elk de helft waard zijn van je kwalificerende bet. De eerste free bet is een gratis weddenschap die je op een wedstrijd naar keuze kunt inzetten. Er zitten geen minimale odds vast aan deze gratis weddenschap, maar je dient dus wel een live weddenschap te plaatsen. 

Ook voor de BetBuilder Free Bet gelden geen minimale odds, maar je moet deze dus ook op het WK in zetten. De gratis weddenschappen krijg je direct na de afhandeling van het wedden op Nederland.

Nog meer Betcity bonussen tijdens het WK

Behalve de mooie Bet & Get promotie, kun je als nieuwe speler ook nog de BetCity welkomstbonus verzilveren. Hiermee krijg je een € 50,00 free bet. Daarbij zijn er ook tal van geweldige WK bonussen bij Betcity voor zowel nieuwe als geregistreerde spelers. Niet alleen kun je een echt Betcity WK shirt winnen, ook vind je verhoogde quoteringen bij wedstrijden van Oranje en is er nog veel meer moois te vinden. Meld je daarom snel aan via één van de links in dit artikel voor een exclusieve bonus. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50x je inzet bij de winst Verstappen in de F1 GP Abu Dhabi
volgend artikel
Wed € 5,00 bij Brazilië - Servië en krijg een € 5,00 free bet van Livescorebet