Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Wed € 5,00 bij Brazilië – Servië en krijg een € 5,00 free bet van Livescorebet

Ben je van plan om te wedden op Brazilië – Servië? Dan hebben we nu een hele mooie promotie gevonden die je eigenlijk niet over mag slaan. Je krijgt namelijk een gratis Bet Builder weddenschap ter waarde van € 5,00 als je minimaal € 5,00 inzet op odds van 2.00 of hoger.

€ 5,00 free bet bij wedden op Brazilië – Servië

Als je minimaal € 5,00 pre match inzet op Brazilië – Servië met odds van minimaal 2.00, krijg je nu bij LivescoreBet een gratis weddenschap cadeau. Na het plaatsen van je kwalificerende weddenschap zie je een pop-up melding verschijnen als je bij LivescoreBet bent ingelogd. Door de aanbieding in de pop-up te accepteren, verschijnt de free bet binnen tien minuten in je account. 

Deze LivescoreBet bonus is beschikbaar voor zowel nieuwe als al eerder geregistreerde spelers van 24 jaar of ouder. Wel moet je natuurlijk al geld op je account hebben staan om je kwalificerende weddenschap te plaatsen. Dit kun je namelijk niet doen met een free bet. Heb je nog geen LivescoreBet account? Dan raden we je aan om je direct aan te melden en zo gelijk een mooie Livescorebet welkomstbonus te pakken. Even verderop zullen we ook die bonus uitgebreid bespreken. Zo sla je dus twee vliegen in één klap.

€ 5 free bet voor bet builder Wk 2022 LivescoreBet
© LivescoreBet – screenshot van 23-11-2022

Waar kun je de free bet voor gebruiken?

Zodra je de kwalificerende weddenschap geplaatst, heb je tot middernacht op 25 november 2022 om de free bet te accepteren. Je ontvangen free bet moet je vervolgens binnen zeven dagen inzetten op een Bet Builder weddenschap. De waarde van de gratis weddenschap is € 5,00 en de free bet token kan niet in cash worden uitgekeerd. Vervolgens dien je met deze free betbuilder bet weddenschappen te selecteren met minimale odds van 1.01. Je hoeft overigens niet te wedden op WK 2022 met deze free bet. Je mag ook een andere sport kiezen.

Speciale welkomstbonus bij LivescoreBet

Nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus in de vorm van een 100% free bet tot wel € 100. Die kun je gebruiken om bijvoorbeeld te wedden op winnaar WK 2022 of een andere weddenschap naar keuze. Je gratis weddenschap wordt gekoppeld aan je eerste storting bij deze bookmaker. Stort jij dus € 50,00 dan krijg je een free bet van € 50,00. Om de maximale welkomstbonus te pakken stort je dus € 100 of meer. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Tot € 20 aan free bets bij wedden op Senegal - Nederland
volgend artikel
15 free bets bij Jack's Casino tijdens het WK