Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

50x je inzet bij de winst Verstappen in de F1 GP Abu Dhabi

Nog één race en het Formule seizoen zit er al weer op. MAx Verstappen is al wereldkampioen, maar kan wel nog zijn record met meeste zeges in één seizoen aanscherpen. Als dat lukt, pak je daar bij Betcity nu 50x je inzet mee!

Wedden op winst Verstappen met de Betcity odds Boost

Speciaal voor nieuwe spelers heeft Betcity nu een geweldige bonus klaar staan. Je krijgt nu namelijk 50 x je inzet als Max Verstappen, net als vorig jaar, de GP van Abu Dhabi wint. Als de Nederlandse wereldkampioen wint, wordt dat zijn 15e zege van het seizoen. Daarmee zet de Nederlander een record neer dat binnenkort niet zomaar verbroken kan worden. Mocht Verstappen zondag winnen, dan krijg je met de Betcity welkomstbonus dus vijftig keer je inzet. Behalve het mogelijke record van Verstappen zijn er nog veel meer speciale gebeurtenissen bij deze race in Abu Dhabi.  

Zo neemt Sebastian Vettel voorgoed afscheid van de Formule 1. De viervoudig kampioen is echter niet de enige die (tijdelijk) afscheid neemt. Ook voor Mick Schumacher zit zijn carrière in de Formule 1 er voorlopig op aangezien zijn contract bij Haas niet verlengd wordt. Tenslotte is er nog Daniel Ricciardo die zijn laatste race voor McLaren rijd. In 2023 zal hij zich opnieuw bij Red Bull voegen. Hij zal vierde coureur worden, veel tests doen en zich ook bezig houden met PR zaken voor de renstal.

50x je inleg als Max Verstappen wint in Abu Dhabi
© Betcity – screenshot van 18/11/2022

Hoe krijg je de F1 bonus van Betcity?

Heb jij wel oren naar die odds boost bij het wedden op Formule 1 en dan met name winst van Verstappen? Dan hoef je je alleen maar aan te melden via één van de links op deze pagina. Vervolgens kun je gelijk de Odds Boost claimen in je account. Zorg er ook voor dat je een eerste storting maakt van minimaal € 20,00. Dat is alles wat er nodig is om 50x je inzet te pakken bij winst van Max Verstappen op zondag in Abu Dhabi. 

Je kunt maximaal € 1,00 inzetten en je kunt deze promo gebruiken tot vlak voor de race. De winst uit deze weddenschap is vrij beschikbaar. Echter moet je wel je eerste storting een keer inzetten voordat je kunt uitbetalen. 

Abu Dhabi F1 Raace favorieten Betcity
© Betcity – 18/11/2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie zijn favorieten voor de GP van Abu Dhabi

De bookmakers lijken het wel zeker te weten, Max Verstappen gaat winnen in Abu Dhabi. Alle Nederlandse bookies hebben de Nederlander tot topfavoriet gebombardeerd. Daarom dat die odds boost juist nu zo de moeite waard is. Na Verstappen waar je 1.95 voor krijgt, lijkt het te gaan tussen Hamilton (4.00) en Russel (6.00). Perez zien we terug op de vierde plek met al elf keer je inleg. De top vijf wordt afgesloten door Charles Leclerc waar je 13 keer je inzet voor krijgt.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Qatar - Ecuador Free Bet bij LivescoreBet
volgend artikel
Tot € 20 aan free bets bij wedden op Senegal - Nederland