Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Qatar – Ecuador Free Bet bij LivescoreBet

Op zondag gaat het dan eindelijk gebeuren. In Qatar neemt het gastland het op tegen Ecuador om het WK voetbal 2022 af te trappen. Bij de eerste wedstrijd van het WK horen natuurlijk goede odds en een mooie bonus!

Gratis wedden op Qatar – Ecuador WK 2022

Na een hoop controverse begint aanstaande zondag het WK. Natuurlijk wordt er uitgekeken naar de openingsshow, maar natuurlijk naar de eerste WK wedstrijd. Eindelijk kun je nu wedden op WK 2022. Qatar speelt als gastland traditiegetrouw de eerste wedstrijd. Dat doen ze tegen Ecuador. Oranje zit in dezelfde poule als deze twee ploegen, samen met Senegal. De eerste wedstrijd is voor het Nederlands elftal dan ook hartstikke belangrijk.

Bij LivescoreBet begint het WK in ieder geval goed. Er zijn meerdere WK bonussen en daar bovenop komt ook nog eens een gratis weddenschap bij de wedstrijd tussen Qatar en Ecuador. Je krijgt namelijk een € 5 Qatar – Ecuador free bet bij deze bookmaker met erg goede voorwaarden. Je hoeft je namelijk alleen maar aan te melden voor deze promotie. Vervolgens krijg je direct een free bet token voor Qatar – Ecuador op zondag 20 november.

€ 5 Free Bet Qatar.- Ecuador bij LivescoreBet
© LiveScoreBet – screenshot van 17-11-2022

Hoe krijg je de € 5 gratis weddenschap?

Deze promotie van LivescoreBet is voor alle Nederlandse spelers van 24 jaar of ouder die niet vastzitten aan beperkingen voor verantwoord spelen. Je hebt natuurlijk wel een account nodig bij LiveScoreBet en daarbij hoort natuurlijk ook direct een mooie LivescoreBet welkomstbonus bij. Met die bonus pak je nog eens een extra free bet tot € 100. Bovendien zijn beide bonussen prima te combineren.

Na het aanmaken van je account, zie je de € 5 Free Bet direct staan onder het kopje promoties. Daar kun je de gratis weddenschap claimen en vervolgens zet je die vijf euro gewoon gratis in op de wedstrijd Qatar – Ecuador. Je dient wel een weddenschap te kiezen met een odd van 2.00 of hoger.  De winst van je free bet (zonder de inleg van vijf euro) krijg je rechtstreeks in je account gestort.

De beste bonussen bij het WK 2022

Elke bookmaker heeft, zo kort voor de start van het WK meerdere WK bonussen klaar staan. LivescoreBet natuurlijk ook en dat houdt in dat je veel gratis weddenschappen, odds boosts en andere spellen tegenkomt. Verder kun je natuurlijk wedden op winnaar WK 2022 en krijg je zelfs een deel van € 70.000 als Oranje het WK wint!  

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Verhoog je winst tot 50% bij Unibet Combo Booster
volgend artikel
50x je inzet bij de winst Verstappen in de F1 GP Abu Dhabi