Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Verhoog je winst tot 50% bij Unibet Combo Booster

Als jij er wel van houdt om wat weddenschappen te combineren, dan is dit nu jouw kans om je winst met wel 50% te verhogen! Hoe meer bets je combineert, hoe hoger jouw winst. Je krijgt de winstverhoging bij alle sporten.

Tot wel 50% extra met de Unibet Combo Booster

Door het combineren van meerdere weddenschappen op één wedbriefje, pak je nu maar liefst 50% extra winst te pakken. Bij Unibet geven ze je al 4% extra als je drie weddenschappen combineert en steeds als hier weddenschappen bijkomen, loopt het percentage op. Deze promotie vind je overigens op zowel de Unibet app als de reguliere website. Daarbij geldt ook nog eens dat je geen sport hoeft te kiezen. De Unibet Combo Booster is geldig voor alle sporten en je kunt dus meerdere sporten met elkaar combineren.

Er zijn een paar voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Zo mag je alleen pre-match weddenschappen combineren en zijn live bets dus uitgesloten. Bovendien is de minimale odd per selectie 1.50. Bij een combinatie van drie bets krijg je 4% extra, maar bij 12 of meer combinaties pak je de 50% Combo Booster. Een groot voordeel van deze promotie is dat deze ongelimiteerd beschikbaar is. Uiteindelijk is wel de winst beperkt tot € 100.000 en kun je niet meer dan € 10.000 inzetten. Verder vindt de verhoging uitsluitend plaats op de winst en dus niet op de inzet. 

Unibet combo booster
© Unibet – screenshot van 07/11/2022

25% extra bij achtvoudige combinatie

Is 12 wedstrijden combineren je net iets te enthousiast? Weet dan dat je jouw eerste combo booster al krijgt met een combo van drie wedstrijden. Daar krijg je 4% extra winst voor. Zodra je vier wedstrijden combineert, loopt dat al op tot 8% en voor zeven wedstrijden pak je 20%. Daarna loopt het hard op. Een 8-voudige weddenschap komt op 25% extra winst te staat en bij negen bets op een wedbriefje pak je 30%. Een extra wedstrijdje mee pakken kan je dus zo maar 5% of 10% extra geven. 

Zoals gezegd heb je met deze weddenbonus niet te maken met veel restricties. Het is dus mogelijk om keer op keer nieuwe combinaties te maken. Zolang je er op let dat elke weddenschap odds heeft van 1.50 en dus een pre-match bet is, maakt het niet uit welke sport je selecteert of wanneer de weddenschap plaatsvindt. 

Scoor extra met de Unibet welkomstbonus

Behalve de Combo Booster is er ook een Unibet welkomstbonus waarbij je als nieuwe speler € 40,00 krijgt in free bets. Dat zijn vire bonussen in totaal van een tientje per stuk. Je krijgt een € 10 pre-match free bet, een € 10 live free bet, een € 10 combinatie free bet en een bet builder ter waarde van tien euro. Deze bonus kun je niet gebruiken om gratis in te zetten op de Unibet Combo Booster, maar zal je in ieder geval genoeg gratis wed plezier geven. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
100x je inleg als Nederland scoort tegen Senegal met de Circus Super Odds
volgend artikel
Qatar - Ecuador Free Bet bij LivescoreBet