Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

100x je inleg als Nederland scoort tegen Senegal met de Circus Super Odds

Het Nederlands elftal bereidt zich momenteel in Qatar op de eerste groepswedstrijd tegen Senegal die op maandag gespeeld wordt. Denk je dat Oranje scoort? Dan krijg je maar liefst 100x je inzet terug met de Circus Super odds

Scoort Nederland tegen Senegal? Dan pak je 100 keer je inzet!

Nieuwe spelers krijgen bij Circus dit WK wel heel goede odds. Zo is er al een Super odd die 100x je inleg uitkeert als Oranje wereldkampioen wordt. Toch is de nieuwe Super Odd van 100 als Oranje scoort nog een stuk interessanter. Die kans is namelijk aannemelijker dan dat Oranje het WK wint. Omdat Nederland op maandag middag speelt, kun je nog snel van deze Super Odds gebruik maken. 

Een groot voordeel van deze odds boost is dat je winst uit deze promotie contact wordt uitgekeerd en direct opneembaar is. Wel moet je rekening houden dat je eenmalig van deze Super Odds gebruik kunt maken. Het is dus niet mogelijk om de odds van 100 te pakken bij wedden op Nederland – Senegal en ook voor WK winst van Nederland. Je moet dus kiezen. 

Circus Super Oddds: 100x je inleg bij goal Nederland-Senegal
© Circus Super Odds – screenshot van 16-11-2022

Voorwaarden bij deze WK promotie

Circus staat bekend om haar goede bonussen en voordelige voorwaarden. Dat is bij deze Circus welkomstbonus niet anders. Je krijgt deze bonus als nieuwe speler indien je 24 jaar of ouder bent. Bovendien moet je wel eerst minimaal € 10,00 storten. Vervolgens vind je de Super Odds promotie op de speciale Super Odds pagina, je kunt hier dus één weddenschap naar keuze plaatsen. 

Ook is er een maximum inzet van € 1,00 om gebruik te maken van de Super Odds. Tenslotte kun je ook geen cash out gebruiken en mag je deze bonus niet combineren met andere welkomstbonussen. Wil jij dus 100 keer je inzet pakken bij Nederland – Senegal? Je hoeft je alleen maar aan te melden via één van de links op deze pagina en minimaal € 10 te storten! Bekijk onze wedden op Senegal – Nederland pagina voor speciale wed tips!

Een maand vol WK bonussen

Met nog een paar dagen te gaan voor het WK losbarst, kun je nu al profiteren van verschillende bonussen. Behalve de welkomstbonus, zijn er ook promoties te vinden voor spelers die al wat langer bij deze bookmaker spelen. Op dit moment zijn er al veel verschillende bonussen en dat worden er de aankomende weken alleen maar meer. Dat maakt wedden op Wk 2022 natuurlijk hartstikke interessant! Registreer je dus snel en pak direct een mooie bonus!.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Senegal - Nederland: Voorbeschouwing met quoteringen en promoties!
volgend artikel
Verhoog je winst tot 50% bij Unibet Combo Booster