weddenbonus nieuws

EK kwalificatie groep D: Zwitserland – Denemarken bij 1xBet

Met Zwitserland tegen Denemarken gaat ook deze week de kwalificatie voor het EK 2020 verder. Na de eerste wedstrijd ligt Zwitserland aan de leiding van groep D met 3 punten. Voor Denemarken daarentegen is dit de eerste wedstrijd. En de quoteringen van bookmaker 1xBet zijn bijzonder sterk voor beide ploegen. 1xBet is een van de beste bet sites voor Belgische klanten, maar niet beschikbaar voor Nederlanders. Ben je dus in Nederland, dan vind je in ons wedden vergelijk de beste bookmaker voor Nederland.
 

1xBet Odds Zwitserland – Denemarken EK-kwalificatie

Zelfs als favoriet brengt winst van Zwitserland je nog een quotering van 2.27. Voor Denemarken ligt deze zelfs bij 3.68. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel, dan liggen de odds bij 3.22. Elk resultaat komt dus met een attractieve notering. En met meer dan 1400 verschillende weddenschappen is het aanbod van 1xBet op deze wedstrijd te gek. Scoren beide ploegen, dan is er een quotering van 2.05. Indien dit niet gebeurt, ligt de quotering bij 1.845.
 

De quoteringen voor Zwitserland tegen Denemarken bij bookmaker 1xBet
© 1xBet

 

Mobiel wedden: De 1xBet App is een topper

Voor je mobiele weddenschappen wacht er ook een fantastisch aanbod bij de bookmaker. Voor je Android, iOS en Windows smartphones kun je de app van de bookmaker downloaden. Daarnaast biedt 1xBet je ook een mobiele site met alle belangrijke functies. Je hebt dus de keuze – gebruik de mobiele site of download de app via de iTunes Store voor iOS. Voor Android is het belangrijk dat je eerst nog de settings moet veranderen. Voordat je de 1xBet App kunt installeren, moet je ‘unknown sources’ aanvaarden. Dit kan via settings en dan applicaties. Automatisch is het namelijk vaak niet mogelijk om wedden apps te installeren op je Android smartphone.
 

Nieuwe klant? € 130 voor je storting bij 1xBet

Ook qua welkomstbonus is bookmaker 1xBet een topper. 100% van je eerste storting wachten er op je. En met onze exclusieve bonuscode 1x_3838 wordt het maximum bedrag van € 100 naar € 130 verhoogd. Klik dus op onze button voor bookmaker 1xBet. Gebruik je code tijdens het inschrijven van je account. Nu plaats je een eerste storting in je account via een van de beschikbare betaalmethodes. 1xBet biedt je 100% van je stortingsbedrag tot € 130 als bonus. Voor deze bonus zijn er ook nog bonusvoorwaarden aan die je moet voldoen.

  • Klik op de button naar de homepage van 1xBet
  • Open je online weddenschappen account
  • Stort € 1 of meer in je account bij 1xBet
  • Ontvang 100% van je storting als bonus
  • Voldoe aan de voorwaarden voor vrijspelen

Het bedrag van de bonus moet in totaal 5 keer worden rondgespeeld. Er bestaat een minimale quotering van 1.40. De bonus moet worden vrijgespeeld met combinatieweddenschappen. Hierbij moeten minstens 3 selecties odds van 1.40 of meer hebben. Ten einde moet je ook nog het stortingsbedrag een keer spelen tegen een quotering van 1.10. Veel succes met Zwitserland – Denemarken bij 1xBet!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Sensationele Promo voor Belgen tot zondag 20.45u - 500% Bonus!
volgend artikel
Wed op Standard tegen Antwerp in de Play-Offs met tot € 150