weddenbonus nieuws

Beslissingen in Groep F: Zet in met Promo´s van Betser!

Woensdagmiddag bepalen Duitsland, Mexico en Zweden welke 2 van de 3 landen zich mogen melden in de achtste finales. Bookmaker Betser, beschikbaar voor wedders uit Nederland, heeft een mooie actie omtrent het duel tussen Mexico en Zweden en heet nieuwe klanten welkom met € 10 gratis cash. Lees meer over beide acties en bekijk eveneens de voorbeschouwingen op de duels in dit artikel.

Wed op winst Zweden en krijg € 10 terug bij fout!

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons en registreer je of log in.
  • Zorg voor € 10 saldo in je account. Storten kan nu o.a. met iDeal!
  • Wed € 10 pre-match op winst van Zweden tegen een odd van 3.10.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Je ontvangt je inzet tot € 10 terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is geheel voor jou!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak € 10 cash na je eerste bet!

Bovenstaande WK 2018 Wedden actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten beschikbaar. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 aan cash cadeau na hun eerste € 20 weddenschap op een quotering naar keuze. Je kunt bij Betser o.a. storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller. Naast een zeer groot wedden aanbod blinkt Betser ook uit met uitstekende quoteringen. Als je op zoek bent naar een van de betere Bookmakers Nederland kunnen we Betser aanraden. Zeker nu voorgenoemde Bookmaker Bonus van € 10 aan gratis cash voor jou klaar staat!

Voorbeschouwingen laatste duels Groep G

Met 2 overwinningen gaat Mexico verassend aan kop in Groep G. De verassing had nog groter kunnen zijn als Duitsland niet in de laatste minuut van Zweden wist te winnen. Door deze overwinning is Duitsland tweede met 3 punten. Ook Zweden heeft 3 punten en een gelijk doelsaldo, dit betekent tegelijkertijd dat Zuid Korea 0 punten heeft en eruit ligt. De verwachting is dat Duitsland geen problemen gaat krijgen met Zuid Korea (odds: 1.18, 7.50, 16.00) waardoor Zweden genoodzaakt is om van Mexico te winnen. Winst Zweden kent een interessant odd van 3.20, zeker in combinatie met bovenstaande actie. Een gelijkspel levert 3.30 op en winst Mexico 2.40. Wie verwacht jij dat de volgende ronde bereikt? Plaats je weddenschappen bij Betser en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Super Quotering van 5.00 bij > 0,5 goal Spanje-Marokko!
volgend artikel
Zet in op België Engeland via de Bwin acties