weddenbonus nieuws

Wedden op Zulte Waregem – Club Brugge

Club Brugge kent als regerend kampioen een lastig start en won slechts één keer. Tegen Zulte kan de tweede winst gepakt worden, ook Essevee doet het namelijk nog niet top. Wat zijn de odds bij deze wedstrijd?

Zulte klimt omhoog na overwinning tegen STVV

Na twee wedstrijden zag het er nog niet zo rooskleurig uit voor Zulte Waregem. Een gelijkspel tegen Leuven kon er nog net mee door, maar door te verliezen van Standard, zakte Essevee af naar de kelder van de Pro League. Gelukkig werd er afgelopen week gewonnen waardoor er weer een flinke stap omhoog kon worden gemaakt. Nu staat Zulte Waregem op de achtste plek en valt de schade wel mee. Toch staan er twee pittige wedstrijden op het programma. Na Brugge wordt er namelijk tegen Charleroi en Oostende gespeeld. De ploeg van Francky Dury zal dus moeten vechten voor wat ze waard zijn de komende drie matchen. Dat zullen ze wel moeten doen zonder Alessandro Cirani. Verder is de ploeg zonder mankementen en schorsingen. Zulte gelooft dat het kan stunten tegen de regerend landskampioen, geloven de bookmakers België dit ook?

De resultaten van Club Brugge spreken boekdelen

Dat het nog niet wil vlotten bij de kampioen is een understatement. Brugge wist dan nog wel niet te verliezen, ze kwamen wel al goed weg. In totaal is er een keer gewonnen en werd er twee keer gelijk gespeeld. De enige overwinning werd behaald tegen Union Saint-Gilloise, de promovendus die nu bovenaan staat. Tegen stadsgenoot Cercle Brugge, vorig jaar met name onderaan in de Pro League te vinden, gingen er opnieuw twee punten verloren. Club speelde bij vlagen goed en domineerde maar gaf Cercle toch ook genoeg ruimte om mee te voetballen. 

Van het dominante Brugge van afgelopen seizoen is nog niet zo heel veel te herkennen. Nu de competitie steeds meer vorm krijgt en ook de CHampions League steeds dichterbij komt, zijn er dus kopzorgen voor Philippe Clement. De oefenmatch tegen Westerlo werd in ieder geval wel gewonnen. Dat zegt niet zo heel veel maar zal wel vertrouwen geven voor de match tegen Zulte. Bovendien kan er met een volledig fitte ploeg worden afgereisd naar Waregem. Hieronder zullen we direct de odds bij deze match er voor je bij pakken. De grote vraag is natuurlijk, wie van de sport bonus bookmakers de beste odds heeft?

De odds bij Zulte Waregem - Club Brugge 15-08-2021
© Bingoal

De hoogste odds bij Zulte Waregem – Club Brugge

Wedden op de mooie match tussen Zulte Waregem en Club Brugge doe je nu het beste bij Bingoal. De odds zijn daar lekker hoog en er staan veel verschillende bets voor je klaar. Club Brugge is eigenlijk elke wedstrijd in de Pro League gewoon favoriet en dat zie je ook tegen Zulte dit weekend. Je krijgt anderhalf keer je inleg als je wedt op winst van Club Brugge. Een overwinning van Zulte Waregem staat op 5.80. Een flink verschil tussen beide ploegen. Kan Club Brugge de verwachting nakomen? Dat zie je op zondagavond als deze wedstrijd gespeeld wordt. Meer informatie over Bingoal lees je in onze Bingoal review, wedden met deze odds doe je via de knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geweldige odds bij Beerschot tegen Standard Luik
volgend artikel
De Premier League trapt af met de kraker Tottenham Hotspur - Manchester City