weddenbonus nieuws

Gokken op Zenit Anderlecht bij Betcenter met € 115 Bonus!

Vanavond staat de return gepland tussen Zenit St. Petersburg en Anderlecht. De heenmatch was geëindigd op een 2:0 overwinning voor paars-wit en iedereen hoopt op de kwalificatie. Betcenter biedt voor nieuwe Belgische spelers een fantastische welkomstbonus aan van 100 euro. Deze grote bonus is een blijk van waardering voor onze Belgische wedders. We leggen je op een eenvoudige manier uit, hoe ook jij, die stortingsbonus kan claimen.
 

Hoe krijg ik de bonus van 100 euro bij Betcenter?

  • Klik op de onderstaande afbeelding van Betcenter 100 € en registreer je account.
  • Maak een storting van minstens 10 euro via PayPal, Skrill of een andere methode.
  • Betcenter zal je eerste storting verdubbelen tot een maximum van 100 euro bonus.
  • De bonus kan je vrij spelen door 3 maal storting- en bonusbedrag rond te spelen.
  • Dit is enkel mogelijk via een combinatie weddenschap van minstens 2 wedstrijden.
  • Elke afzonderlijke wedstrijd heeft een minimumnotering van 1.50 odds.
  • In totaal heb je 90 dagen de tijd om de welkomstbonus vrij te spelen.

 

Betcenter Welcome bonus © Betcenter

 

Ontvang bovendien een extra bonus van 15 euro via de Betcenter Mobiele bonus

Bovenstaande Betcenter bonus van 100 euro is een aantrekkelijke bonus. Zodra je van deze welkomstbonus hebt geprofiteerd, kan je ook genieten van de 15 euro mobiele bonus. Het enige dat je hoeft te doen is de app te downloaden en een mobiele storting te maken van minstens 10 euro. Je krijgt dan via Betcenter Mobiel Bonus een gratis weddenschap tot 15 euro en de bonusvoorwaarden zijn dezelfde als die van de 100 euro welkomstbonus. Natuurlijk heeft Betcenter met deze geweldige aanbiedingen een plaatsje bij Beste Bookmakers België en raden we zeker aan om je hier in te schrijven.
 

Een korte voorbeschouwing op Zenit – Anderlecht.

Anderlecht start de wedstrijd met een onverwachte 2:0 voorsprong en zal die ongetwijfeld willen verdedigen. Trainer Weiler zal hoogstwaarschijnlijk weer roteren, want zijn voorkeur gaat uit naar het Belgisch kampioenschap en niet naar de kwalificatie voor de achtste finale. De voorbije jaren heeft Anderlecht al tweemaal in Zenit gespeeld en evenveel keer verloren. Met dit in het achterhoofd kan je wedden op een verwachte winst voor Zenit, dan heb je een quotering van 1.56. Winst voor Anderlecht staat genoteerd op 5.60 en een gelijkspel staat op odds van 4.10. Verwacht je dat superspits Dzuyba scoort en Zenit wint de wedstrijd dan heb je een notering van 3.00. Hopelijk stoot Anderlecht door, maar we verwachten dat het een moeilijke opgave zal worden. Aarzel niet en schrijf je nu in via bovenstaande of onderstaande banners. Veel succes met je voorspelling!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
CL Avond bij Circus: € 10 Free Bet bij € 25 inzet en meer!
volgend artikel
Gokken op Ajax Legia met € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets!