Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

De beste odds om te wedden op de World Matchplay

#Ad Het grootste darttoernooi staat op het punt te beginnen en op zondag 24 juli wordt de finale gespeeld. De winnaar pakt de felbegeerde Phil Taylor Trophy en 200.000 pond. Wie volgt Peter Wright op als winnaar van 2021?

Wie zijn de kanshebbers om de World Matchplay 2022 te winnen?

Vrijwel alle grote darters doen mee aan de World Matchplay 2022. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Gary Anderson en Peter Wright. Ook komt Dimitri Van den Bergh in actie en is er natuurlijk vijfvoudig titelwinnaar Jonny Clayton. Andere namen zijn Nathan Aspinall en Joe Cullen en ook good old Stephen Bunting komt weer in actie. Onder de Nederlanders zien we Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert. Op zaterdag vinden de eerste wedstrijden plaats en neemt Dimitri Van den Bergh het op tegen Callan Ryds. Peter Wright speelt tegen nieuwkomer Madars Razma en Jonny Clayton speelt tegen Rowby-John Rodriguez. Op dag twee kommen Noppert en Van Duivenbode in actie. Voor Michael van Gerwen staat er gelijk een grote clash te wachten. Hij moet het namelijk opnemen tegen Adrian Lewis. Van Gerwen wordt door velen als favoriet gezien voor de eindzege van het toernooi. We zullen zo bij Bet365 Nederland naar de odds voor een overwinning van Van Gerwen kijken. Daarbij komen natuurlijk ook de odds voor de andere kanshebbers aan bod.

Het programma van de World Matchplay 2022

Op zaterdagavond om 19.00 uur lokale tijd begint de eerste ronde met vier partijen De volgende dag zijn er twee sessies. In de middag sessie komen Van Duivenbode – Ryan Searle aan bod en neemt Danny Noppert het op tegen Brendan Dolan. Gary Anderson vs Daryl Gurney is een andere mooie pot op zondag middag.De kraker tussen MVG en Adrian Lewis is in de avond te zien. In totaal worden er in de eerste ronde 16 partijen gespeeld en op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli volgen twee keer vier tweede ronde wedstrijden. Op 21 juli staan de kwartfinales gepland met de halve finale op zaterdagavond. Ten slotte wordt op zondag avond om 22.00 uur Nederlandse tijd de grote finale gespeeld en weten we dus wie de winnaar van de Phil Taylor Trophy is. Wordt dat inderdaad zoals de bookies verwachten Michael van Gerwen? Door gebruik te maken van de Bet365 wedkredieten kun je gratis wedden op de World Matchplay 2022. Hieronder ontdek je hoe je de wedkredieten krijgt.

Favorieten World Matchplay Darts 2022
© Bet365- 14-07-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Gratis wedden met de beste odds

Als je gratis wilt wedden op de World Matchplay 2022 kun je nu een Bet365 bonus pakken. Na je eerste storting pak je namelijk tot wel € 100 aan wedkredieten waar je op alle sporten kunt inzetten. Dan de odds: Michael van Gerwen is de grote favoriet voor de World Matchplay op 24 juli met zes keer je inzet. Jonny Clayton volgt de Nederlander met 7,50 en Gerwyn Price staat bij de bookmakers op acht keer je inzet. De winnaar van vorig jaar Peter Wright komt niet verder dan 9.00 en Luke Humphries sluit de top vijf af met 11.00.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Pogacar de Tour de France? Dan win je maar liefst 40 x je inzet!
volgend artikel
Zwitserland - Nederland voorbeschouwing en odds EK 2022 (v)