Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wint Pogacar de Tour de France? Dan win je maar liefst 40 x je inzet!

De Tour de France is in volle gang en nog anderhalve week voor we weten wie het geel naar Parijs brengt. De absolute topfavoriet voor de gele trui is Tadej Pogacar. Nu inzetten op winst van de Sloveen levert je maar liefst veertig keer je inzet op!

Wat kunnen we nog verwachten in de Tour de France deze week?

De slotrit met ouderwetse sprint op de Champs-Elysées wordt gereden op 24 juli en dat betekent dat er op het moment van schrijven nog zo’n anderhalve week te gaan is. Eerst worden de Alpen aangedaan. Er zijn twee grote Alpenritten waarbij het klassement flink door elkaar geschud kan worden. Op woensdag 13 juni is de eerste van de twee ritten in de Franse Alpen op het programma. Deze start in Albertville waarna Lacets de Montvernier wordt aangedaan en vervolgens de Col du Télégraphe (11,9 km aan 7,1%) en Col du Galibier (17,7 km aan 6,9%) van buitencategorie moeten worden beklommen. Na een lange afdaling ligt de finish op de Col du Granon, een klim van 11,3 kilometer aan 9,2%. 

Win 40x je inzet als Pogacar de Tour de France wint
©Betcity – 13-07-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Op Quatorze Juillet (14 juli) vind de koninginnerit plaats. Er wordt gestart in Briançon, waarna meteen begonnen wordt aan de Galibier van 23 kilometer lang aan 5,1%. Een lange afdaling en een vallei later bereiken de renners de Col de la Croix de Fer (29 km aan 5,2%) van buitencategorie. Tenslotte wordt er gefinisht op de Alpe d’Huez met 13,8 km aan 8,1%. In het team van Pogacar zijn belangrijke knechten uitgevallen en dus moet de Sloveen met name op zijn eigen krachten rekenen. Veel van de bookmakers Nederland verwachten desondanks dat “Pogi” de Alpen zal overleven en het geel naar Parijs brengt.

Ook de Pyreneeën komen nog aan bod

Na wat vlakke en heuvelachtige ritten waar de sprinters een kans zullen krijgen komen er ook nog wat typische Pyreneeënritten aan. Eerst is er nog een overgangsetappe na de rustdag maar daarna zijn het met name korte en explosieve etappes in de slotweek. In de zeventiende en achttiende etappe wordt het opnieuw klimmen. Met name de laatste bergrit is er een waar de verschillen, als die er nog niet waren, gemaakt kunnen worden. Hier volgen de Col d’Aubisque, Col de Spandelles en de slotklim naar Hautacam elkaar achter elkaar op en wordt het dus klimmen geblazen. Een sterke Pogacar zou hier zijn gele trui veilig kunnen stellen, mits hij de eerdere ritten goed is doorgekomen natuurlijk. Momenteel staat Pogi 39 seconden voor op Jonas Vingegard van Jumbo Visma, die toch ook als kanshebber wordt beschouwd. Laten we snel kijken welke van de iDeal bookmakers veertig keer je inzet geeft als Pogacar de Tour de France van 2022 wint.

Favorieten Tour de France 2022
©Betcity – 13-07-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op de Tour de France

Het is Betcity waar je als nieuwe speler 40 keer je inleg krijgt als je succesvol wedt dat Pogacar de Ronde van Frankrijk wint. Dit doe je door € 20 te storten en de Odds Boost te selecteren. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten waardoor je € 40,00 kunt winnen. Mocht je je al eerder geregistreerd hebben bij Betcity dan kun je alsnog profiteren van mooie odds. Je krijgt 1.45 voor een eindoverwinning van Pogacar en 3.45 op die andere favoriet, Jonas Vingegard. Primoz Roglic staat op achterstand en levert 23.00 op net als Thomas Geraint. Lees voor je gaat spelen bij deze bookmaker nog even onze Betcity ervaringen door en meld je direct aan om die heerlijke Odds Boost te pakken!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Nederland wel van Portugal op het EK?
volgend artikel
De beste odds om te wedden op de World Matchplay