Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wint Nederland wel van Portugal op het EK?

Na het 1-1 gelijkspel tegen Zweden waren de reacties wat gemengd. Hoewel Oranje niet kon winnen, was de spelersgroep redelijk positief over het resultaat. Kan Nederland nu wel van Portugal winnen?

Blessures bij Nederland in aanloop naar Portugal

Op maandag werd duidelijk dat de keepster en aanvoerder van de Oranje leeuwinnen Sari van Veenendaal de rest van het Ek niet meer mee kan spelen. Dat is niet de enige blessure bij Nederland want ook Jackie Groenen is er nog niet bij en tegelijkertijd raakte Aniek Nouwen in de match tegen Zweden geblesseerd aan haar enkel. Van Nouwen en Groenen is sowieso al bekend dat ze de wedstrijd tegen Portugal moeten missen. Zo heeft Oranje dus direct na de eerste wedstrijd al drie spelers die (voorlopig) niet in actie kunnen komen. Voor Sari van Veenendaal kwam Daphne van Domselaar onder de lat. Inmiddels is Jacintha Weimar opgeroepen als extra versterking nu Van Veenendaal het Oranje kamp verlaten heeft. Met welke opstelling Mark Parsons gaat beginnen is dan ook nog de grote vraag. 

Omdat ook Portugal de eerste wedstrijd gelijk speelde, staat er een hoop op het spel. Het is nog wat te vroeg om te zeggen dat de beslissing kan vallen tegen Portugal. Toch is het een hele belangrijke wedstrijd. We gaan zo kijken naar de odds bij de betting sites Nederland, maar eerst het tijd om te kijken naar de tegenstander.

Portugal komt terug na vroege achterstand

Nog nooit op een vrouwen EK werd er binnen vijf minuten twee keer gescoord. De eerste keer was in het duel tussen Zwitserland en Portugal. Portugal stond namelijk na vier minuten en 15 seconden met 2-0 achter en leek de wedstrijd al verloren te hebben. Nu hadden de Zwitserse dames al eens vaker met 10 doelpunten op een eindronde gewonnen, dus wist Portugal wat ze te doen stond. Het verschil werd met name gemaakt in de tweede helft. Nadat de Portugezen de aansluitingstreffer wisten te maken, maakte Jessica Silva op prachtige wijze de gelijkmaker. Dat was ook gelijk de eindstand. Nu mag Portugal sowieso al blij zijn dat ze op het EK staan, aangezien de Portugezen Rusland vervangen. Portugal kreeg zelfs nog wat kansen om de wedstrijd te winnen, maar uiteindelijk bleef het steken op 2-2. Bij Portugal lijkt de gehele selectie nog blessurevrij en zijn er geen blessures bekend. Laten we de odds van de weddenbonus bookmakers er maar snel bij pakken zodat je nog snel kunt wedden op Nederland – Portugal.

Nederland favoriet tegen Portugal op EK voetbal vrouwenvoetbal
©Betcity – 11-07-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Veertig keer je inleg als Oranje wint van Portugal!

Wedden op Nederland – Portugal doe je nu met speciale odds. Je kunt namelijk 40 x je inzet winnen als Oranje Portugal verslaat op woensdag. Dat is met een speciale Betcity bonus voor nieuwe spelers. Toch zijn ook de standaard odds zeer interessant. Zo pak je 1.31 voor een overwinning van Nederland en pak je 10 keer je inzet voor winst van Portugal. Nederland is dus zwaar favoriet want ook een gelijkspel staat nog op 5.45. Als je met deze goede odds, of dus met de odds boost wilt wedden op Nederland – Portugal, hoef je alleen maar op de link hieronder te klikken. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Odds winnaar Tour de France en 50eu Cashback actie!
volgend artikel
Wint Pogacar de Tour de France? Dan win je maar liefst 40 x je inzet!