Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Zwitserland – Nederland voorbeschouwing en odds EK 2022 (v)

Op het EK vrouwenvoetbal speelt Nederland alweer de laatste groepswedstrijd. Na een gelijkspel tegen Zweden en krappe overwinning op Portugal heeft Oranje aan een gelijkspel genoeg om de kwartfinale te behalen. Gaat ze dat lukken?

Oranje op koers voor de kwartfinale

Er is dus nog één gelijkspel nodig om de kwartfinale te bereiken. Daar kan Oranje topfavoriet Frankrijk tegenkomen en daarom zal het beter zijn dat de Oranje leeuwinnen eerste in de poule worden. Nederland staat nu al op de eerste plek maar dient die plaatse te behouden om Frankrijk te ontlopen en het op te nemen tegen de nummer twee uit Groep D. Dat is IJsland, België of Italië. De Fransen zijn de enigen in hun poule die twee keer gewonnen hebben, of eigenlijk überhaupt gewonnen hebben en zijn dus al zeker van de kwartfinale. Nederland is dat nog niet, maar staat samen met Zweden op vier punten. Portugal en Zwitserland staan allebei op een punt. Dat houdt dus in dat in theorie elke ploeg nog kans maakt op de kwartfinale, maar Nederland en Zweden simpelweg de beste papieren hebben. De tegenstander van Oranje staat laatste met een punt (gelijkspel tegen Portugal). We gaan zo eens kijken of er nog wat mooie odds te vinden zijn bij de Bet sites Nederland bij deze wedstrijd, maar laten we eerst eens kijken naar de tegenstander.

Alles of niets voor Zwitserland

Zwitserland moet hopen op een klein wonder om de groepsfase te overleven. Niet alleen dienen ze te winnen van Nederland met grote cijfers, maar ook zijn ze afhankelijk van de andere wedstrijd tussen Zweden en Portugal. Daar zou Portugal dan nipt moeten winnen, waarna de Zwitsers op doelsaldo door kunnen gaan. Nu is het natuurlijk niet voor niets dat Zwitserland op de laatste plek staat. Met een verlies tegen Zweden en gelijkspel tegen Portugal scoorde Zwitserland drie keer maar kreeg het vier goals tegen. Dat komt dus uit op een doelsaldo van -1 en een punt in de groep. We hebben een bookmaker gevonden met gratis wedden mogelijkheden op deze wedstrijd en als het even meezit kun je voor deze wedstrijd ook nog speciale odds pakken. Bij Circus zijn er namelijk regelmatig Super Odds te vinden waarbij je wel tien keer je inzet kunt winnen!

Odds Zwitserland - Nederland EK Damesvoetbal

Mooie odds om te wedden op Zwitserland – Nederland

Binnen het kamp van de Nederlandse leeuwinnen was er al wat goed nieuws te horen nu Vivianne Miedema en Jackie Groenen op de weg terug lijken. Een ander positief puntje bij deze odds zijn ook wel de odds en Circus welkomstbonus die je hier kunt pakken. De welkomstbonus kan namelijk oplopen tot maar liefst € 250. De odds zijn in het voordeel van Oranje. Een overwinning van de Zwitserse dames levert je 7.25 op terwijl Nederland op 1.40 staat. Je las al dat een gelijkspel genoeg is voor Oranje om naar de kwartfinale te gaan en dat levert je 4.45 op. Meld je gelijk aan op nog op tijd te wedden op deze heerlijke wedstrijd.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds om te wedden op de World Matchplay
volgend artikel
Gratis wedden op de ATP Hamburg 2022