weddenbonus nieuws

Word nu miljonair bij betFIRST!

Word nu miljonair! Heb je er nooit van gedroomd, om ooit te kunnen zeggen dat je miljonair bent? Dit behoort nu tot je mogelijkheden, indien je al een account bij de bookmaker betFIRST hebt, want deze bookmaker lanceert nu een promotie, waarbij je maximaal 1 miljoen euro kunt winnen.

 

1 miljoen euro WK bonus bij betFIRST
© betFIRST

 

Echter is dit natuurlijk niet helemaal gemakkelijk. Om deel te nemen aan deze promotie moet je de uitkomst van alle 64 WK-wedstrijden voorspellen. Dit wordt ingedeeld in de groepsfase, waarin je op drie mogelijke uitkomsten kunt zetten. In de knock-outfase wordt dit dan herleid naar twee mogelijke uitkomsten. Hierbij tellen mogelijke verlengingen en penalties niet mee voor de uitkomst van een wedstrijd.

 

Het is zeker niet makkelijk om de resultaten van alle 64 WK-wedstrijden juist te voorspellen. Prijzen tussen 25.000 euro en 500.000 euro wachten op de spelers, die het beste kunnen voorspellen. Het is ook mogelijk, dat niemand deze prijzen wint, in dat geval wachten er 5.000 euro op de beste speler, en nog eens 10.000 euro op de andere spelers in de top 30 van de uitslag.

 

Voor de promotie zijn er een aantal voorwaarden en regels, waaraan je moet voldoen. Ten eerste is het belangrijk, dat deze promotie nog tot 12 juni actief is. Daarmee zijn live-weddenschappen dus van deze promotie uitgesloten. In de groepsfase is het mogelijk, om op een zege, een verlies of een gelijkspel te wedden, in de KO-fase gaat het dan alleen nog om zege of verlies. De deelname aan deze promotie kost alleen 1 euro.

 

Indien je bij deze promotie tot de beste voorspellers hoort, krijg je binnen de 3 dagen na afloop van het WK jouw winst toegekend. Zelfs met 20 onjuiste resultaten maak je nog kans op 25.000 euro! Kijk zeker naar alle voorwaarden voor deze promotie op de site van de bookmaker en kijk ook naar de andere sport bet bonus opties over die we al hebben geschreven.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Extra kans bij Bet365
volgend artikel
WK-Combi bij betFIRST!