Het Nederlands elftal speelt zijn 2e wedstrijd van het WK 2022 op 25 november in het Khalifa International Stadium om 17:00 (Nederlandse tijd). Nederland wist de eerste wedstrijd te winnen tegen Senegal met 2-0 door goals van Gakpo en Klaassen in de slotminuten. Van Gaal moet nog wel wat verbeteren om kans te maken op de wereldtitel waar de bondscoach zo naar toeleeft. Op deze pagina geven wij de beste tips en promotie voor het wedden op Nederland. Ook Ecuador is in een goeie vorm na een gemakkelijke 0-2 overwinning tegen het thuisland Qatar door 2 goals van Valencia. Gaat het Louis van Gaal lukken om zijn ploeg scherp te krijgen voor de 2e wedstrijd van het WK 2022?

3 Wedtips voor wedden op Nederland – Ecuador van onze experts

De beste quoteringen en wedtips voor wedden op Nederland – Ecuador vindt u op deze pagina, onze experts zijn langs alle Nederlandse bookmakers gegaan om de beste wedtips uit te zoeken en daarbij natuurlijk de beste quoteringen. Onze experts zijn uitgekomen dat BetCity, Bet365 en Unibet de beste quoteringen hebben voor onze tips, die kunt u hieronder vinden. Als u op de link van de bookmaker klikt, dan wordt u direct doorgestuurd naar de site en kunt u de weddenschappen voor het WK 2022 direct plaatsen.

  • 3.15 BetCity Odds: Handicap van -1 voor Nederland (Nederland moet met 2 goals verschil winnen).
  • 4.33 Bet365 Odds: Nederland wint en beide teams scoren
  • 3.95 Unibet Odds: Memphis Depay scoort als eerste

Onze experts hebben gekeken naar de wedstrijd en op basis daarvan de 3 wedtips gegeven voor wedden op Nederland – Ecuador. De eerste wedtips is op BetCity hierbij hebben wij een handicap van -1 neergezet, dit betekent dat Nederland met minimaal 2 goals verschil moet winnen van Ecuador. Wij denken dat dit realistisch is aangezien Nederland weer beschikt over Memphis Depay die voor erg veel dreiging zal zorgen. Als 2e tip hebben wij neergezet dat Nederland wint en beide teams scoren, dit is een combinatie bet die je kunt plaatsen bij Bet365. Nederland kreeg tegen Senegal veel kansen tegen en Andries Noppert moest een aantal keer optreden, stel de bal vliegt er wel een keer in en Nederland weet uiteindelijk de wedstrijd te winnen staat er een quotering voor van 4.33. Als 3e tip hebben wij gezet dat Memphis Depay als eerste scoort, de quotering hiervoor is 3.95 wat wij aan de hoge kant vinden. Het is nog niet helemaal zeker of Memphis Depay ook aan de wedstrijd begint, maar mocht hij fit genoeg zijn dan zal de quotering van deze weddenschap aardig omlaag gaan.

Onze experts hebben gekeken naar beide wedstrijden en naar aanleiding van die constateringen de wedtips voor jullie selecteert. De man die erg opvalt bij Ecuador is toch wel Valencia die 2 keer wist te scoren tegen Qatar, als Nederland deze spits onschadelijk kan maken dan zouden ze op papier een overwinning moeten boeken. Als wij dan toch een top 2 moeten maken van onze wedtips dan vinden wij persoonlijk toch wedtips van BetCity of Unibet het best.

BetCity wedtip Nederland Ecuador

Odds Boost Nederland – Ecuador

Momenteel zijn er alleen voor Circus en Jacks Casino speciale 50x odds boost, voor wedden op Nederland – Ecuador. Je kunt voor beide Odds Boost maximaal 1 euro inzetten en als Nederland wint kun je direct 50 euro uitcashen!

Odd boost van @50.00 als Nederland wint van Ecuador op het WK!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Nederland wint tegen Ecuador op het WK 2022!
Eindigt over

Wedden op Nederland – Ecuador en ontvang free bet tot € 20 bij Circus

Ontvang een free bet van 20 euro bij Circus als je wed op Nederland – Ecuador. Wij gaan jou precies vertellen hoe je dat moet doen, het is eigenlijk heel erg simpel. Als je 24 jaar of ouder bent en een weddenschap plaatst van 20 euro op een minimale quotering van 1.30 dan krijg je na afloop een gratis weddenschap. De weddenschap mag alleen geplaatst worden op single bets, prematch bets & live bets. Zowel nieuwe spelers als bestaande spelers van Circus kunnen gebruik maken van deze promotie, wel dien je eerst de promotie te claimen. Klik op de knop hieronder om direct je free bet te claimen!