weddenbonus nieuws

Win een Bentley of een Miljoen met onze WK Poule Tips!

Met het WK 2018 in zicht is ook weer de tijd aangebroken voor het invullen van je WK Poule. Graag helpen wij je hierbij door je tips te geven over onder andere de eindwinnaar, topscorer + hoeveelheid doelpunten en de hoeveelheid gele en rode kaarten. Daarnaast laten we je kennis maken met 1xBet en NetBet. Bookmakers waarbij jij gigantische prijzen kunt winnen door het invullen van jouw WK Pool.

Favorieten voor de WK Winst & Topscorer

Om de favorieten voor de eindwinst en topscorer in een overzicht te zetten hanteren we de quoteringen van 1xBet. Deze bookmaker voor Nederlanders en Belgen biedt doorgaans de hoogste quoteringen en heeft een gigantisch wedden aanbod. Onderstaand vind je de top 6 favorieten voor zowel de eindzege als gouden schoen. Klik op de button onder de afbeeldingen om alle quoteringen te bekijken en in te zetten.

 

WK Poule Voorspellen
© 1xBet

 

Hoeveelheid goals Topscorer en Kaarten

Om de hoeveelheid doelpunten van de topscorer te bepalen, halen we de laatste 10 edities van het WK erbij. We zien hierin de volgende cijfers: 6, 5, 5, 8, 6, 6, 6, 6, 6 en 6. We raden je dan ook aan om deze jaargang voor 6 doelpunten van de topscorer te kiezen. Qua gele kaarten zien we in de laatste 5 edities de volgende hoeveelheid: 187, 261, 345, 272, en 258. De hoeveelheid gele kaarten schatten wij zo rond de 200 in. Qua rode kaarten zien we 10, 17, 28, 17 en 22 in de laatste 5 edities. Een score tussen de 10 en 20 is een prima optie.

Win Super Prijzen met het invullen van jouw WK Poule

Door een WK Poule te spelen met je vrienden of bij een sportclub kun je leuke prijzen winnen. Echt grote prijzen win je echter bij de Betting Sites. Twee van de bookmakers lichten we onderstaand uit met hun WK Poule en bijbehorende prijzen.

1xBet – Win een auto, telefoon of vele geldprijzen

Bookmaker 1xBet pakt uit met geweldige prijzen. Na het invullen van je WK pool dien je een weddenschap t.w.v. € 1.50 te plaatsen. Je kunt zoveel formulieren invullen als je zelf wil. Hoe meer uitslagen en teams je goed hebt, des te beter is de prijs die je kunt winnen. Zo maak je kans op een Bentley, Audi, Range Rover, tientallen telefoons en vele geldprijzen. Bovendien krijg je als je je aanmeldt met promo code 1x_3837 een 100% tot € 130 welkomstbonus.

 

NetBet – Jackpot van € 1.000.000 voor WK Poule

De WK Poule van NetBet houdt in dat je het gehele schema dient in te vullen, dit zonder uitslagen. Als je erin slaagt het gehele schema correct in te vullen deel je mee in de prijzenpot van maar liefst 1 miljoen. De enige voorwaarden om mee te spelen is dat je een storting bij NetBet gemaakt dient te hebben. Daar waar bij 1xBet Nederlanders en Belgen kunnen meespelen, is NetBet exclusief een Bookmakers Nederland. Door de Bonus Code NL200 te gebruiken krijg je na een storting ook nog eens een 50% tot € 200 bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Quotering van 5.00 voor > 0,5 goal bij België - Portugal!
volgend artikel
Pak € 5 Gratis Inzet voor Oefenduel Italië - Nederland