19:39 uur

Winnen met het WK bij Youwin

Onze reeks presentaties van promoties tijdens het WK voetbal gaat verder. Morgen staat de wedstrijd tussen de gastgever en Chili op het menu. Sterke spelers zoals Neymar en Arturo Vidal zullen er de mogelijkheid krijgen om vrije schoppen te nemen, en indien er zo direct wordt gescoord, dan profiteer je daarvan bij Youwin!

Vrije schoppen bonus bij Youwin
© by Youwin

Er wacht namelijk bij deze bookmaker elke dag een bonus van 5 euro op de spelers, en op zaterdag kan die worden gewonnen met een doelpunt door een vrije schop. Opgelet: Deze actie is alleen op zaterdag geldig, je maakt dus geen kans op deze bonus van 5 euro indien op een andere dag een vrije schop in doel belandt.

En hier zijn dan ook de voorwaarden:

  1. Plaats op zaterdag een weddenschap van 5 euro in het bereik sport
  2. Maak kans op een bonus van 5 euro
  3. Maximaal kun je met deze bonus 100 euro laten uitbetalen

De bonus wordt in vorm van een gratis weddenschap aan je account goedgeschreven, indien een vrije schop in doel belandt- belangrijk hier: De bal mag maximaal een keer afketsen op een speler, voordat hij in doel belandt. Dit gratis weddenschap wordt je dan tot 12 uur van de volgende dag goedgeschreven. Wil je alle aanboden rond het WK zien, kijk dan op onze WK-pagina.

Nadien moet je de bonus rondspelen tegen een quotering van 1,2 of meer. Het maximale bedrag dat je kunt laten uitbetalen na het rondspelen van deze bonus is 100 euro. Daarmee maak je dus met 5 euro inzet kans om tot 100 euro te winnen. Indien je belangstelling hebt voor dit soort promoties en bonussen, dan moet je zeker ook onze pagina met alle bonussen van de legale bookmakers raadplegen. Deze pagina wordt steeds geactualiseerd, zodat je er de beste actuele bonussen kunt vinden!