weddenbonus nieuws

Win nu 5 euro met live-weddenschappen op betFIRST!

De bookmaker betFIRST lanceert een nieuw aanbod voor live-weddenschappen, en u kunt met een bonus van 5 euro daarvan profiteren! Daarvoor moet u alleen een eerste live-weddenschap op alle sporten plaatsen tot en met 28 november.

 

De deelname is heel simpel:
1. Indien u al een account op betFIRST hebt, kunt u zich verbinden en een eerste inzet doorvoeren. Indien u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken
2. U schrijft zich voor de promotie in en bevestigd uw deelname
3. Nu kunt u ook live-weddenschappen plaatsen. Plaats een weddenschap van 5 euro of meer. In het geval dat uw weddenschap verliest, krijgt u 5 euro terug betaald.

Wij geven u een kort voorbeeld om de promotie beter te begrijpen Uw voert een live-weddenschap met een inzet van 4 euro door, dat verliest. U krijgt nu de 4 euro terug betaald. Indien u 5 euro of meer inzet, krijgt u 5 euro terug betaald.

Uw bonus wordt u automatisch binnen de 72 uur goedgeschreven.

Dit aanbod is niet geldig voor weddenschappen, die met een bonus worden doorgevoerd. Let ook erop, dat dit aanbod niet cumuleerbaar is met de welkomstbonus op betFIRST. Uw 5 euro wordt binnen de 72 uur als bonus goedgeschreven.

Voordat u de bonus kunt laten uitbetalen, moet u hem eerst een keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,70. De minimale quotering van 1,70 is dan wel redelijk hoog, maar daarvoor moet u de bonus maar een keer rondspelen. Met 5 euro behoort deze bonus tot de lagere bonussen, maar om u de live-weddenschappen nader te brengen is dit zeker een goed aanbod. Indien u interesse heeft in andere promoties van betFIRST zoals de welkomstbonus, kunt u naar onze Bonus-Vergelijk kijken. Veel succes met de live-weddenschappen!

vorig artikel
10 euro bonus zonder risico
volgend artikel
Ga mee met de Rode Duivels naar het WK 2014!