Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Helaas is William Hill momenteel niet actief op onze markten. Dat is zonde want bij William Hill is het mobiel wedden een geweldige ervaring. Niet alleen is er een goedwerkende app voor zowel Android als iPhone, ook werkt de mobiele website super. De website en app zijn snel, makkelijk in het gebruik en kennen een ruim wedaanbod. In de hoop dat we dat we het mobiele wedden bij William Hill snel in onze landen terug gaan zien beschrijven we op deze pagina alvast hoe goed de app en website van William Hill zijn.

Opgelet: William Hill is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima alternatief. 

william hill app quick links begin

© William Hill

Hoe goed is het mobiele wedden bij William Hill?

Vanaf het eerste moment dat we de William Hill app gebruikten, waren we onder de indruk. Goede graphics, duidelijke menu’s en makkelijke navigatie. De William Hill app toont klasse en zorgt ervoor dat we steeds weer plezier terug keren om te wedden. Helaas niet om op te wedden omdat dat momenteel vanuit onze locatie niet mogelijk is. Ook de mobiele website van William Hill is top. Het is feitelijk een kopie van de app en lijkt dus speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. Andere bookmakers verbouwen hun desktopversie iets zodat het makkelijker te gebruiken is op mobiel maar William Hill heeft de hele mobiele website op de schop gegooid om er een prachtig eindresultaat neer te zetten. Met duidelijke kleuren en goede graphics zijn zowel de app als de mobiele website een genot voor het oog.

De William Hill mobiele app

Ondanks het feit dat je niet kunt wedden bij William Hill op dit moment is de mobiele app wel beschikbaar in de app store.  De download is niet eens zo heel groot en dat is verrassend te noemen aangezien de kwaliteit van de app zo hoog ligt. De app zelf is enorm gemakkelijk in het gebruik, alles wijst zich voor zich. Je kunt snel en gemakkelijk een sport kiezen of zelfs zoeken naar bepaalde weddenschappen boven in het menu. Bij William Hill hebben ze de perfecte balans gevonden tussen schoonheid en gebruiksgemak. Dat zie je al aan het gebruikte font en de grootte van de letters. Ze zijn precies groot genoeg om veel informatie te laten zien zonder dat je extra moet inzoomen of een leesbril moet opzetten.

Ook kun je op de William Hill app en de mobiele site de vele casino spellen spelen. Wat we echter nog interessanter vinden zijn de vele enhanced odds, statistieken en speciale weddenschappen die je hier terugvindt. Het lijkt bijna bij elke wedstrijd wel raak te zijn. Dat maakt het wedden juist nu zo leuk bij William Hill, Behalve statistieken van Opta krijg je dus ook een berg aan goede odds en promoties. Hetzelfde geldt overigens voor de mobiele website. We zijn even bezig geweest met het zoeken naar verschillen maar die zijn er niet tussen de app en de mobiele site. Voor zover we konden nagaan is de lay-out, het design en het wedaanbod gelijk.

william hill voetbaloverzicht

© William Hill

Het geminimaliseerde menu vind je linksbovenaan je scherm maar op elke pagina komen er ook een aantal snelkoppeling voorbij zoals “live bets”, voetbal of bijvoorbeeld formule 1. Rechtsboven in zie je een vergrootglas staan en als je daar een competitie, club of andere evenement invult worden alle weddenschappen getoond die te maken hebben met je zoekopdracht. Als je dus weet waar je op wilt inzetten heb je zo binnen luttele seconden je weddenschap gevonden en kun je direct inzetten.

Elke wedstrijd toont direct 1×2 waardoor je kan inzetten het eindresultaat van een wedstrijd. Als je meerdere weddenschappen wilt zien tik je de bepaalde wedstrijd aan waarna alle weddenschappen die beschikbaar zijn worden geladen. Het spreekt allemaal voor zich zelf. Ook de betslip komt naar voren zodra je een eerste selectie hebt gemaakt. Deze kun je minimaliseren of direct spelen door je inzet te plaatsen. Door de gemakkelijke navigatie weten we zeker dat je het mobiel wedden bij Wiliam Hill top gaat vinden, zodra deze bookmaker bij ons beschikbaar wordt.

overzicht william hill app


© William Hill

Wat is er anders aan mobiel wedden in vergelijking met desktop?

Hier kunnen we kort over zijn. Er is geen enkel verschil tussen de app, de mobiele site en de desktopversie. Natuurlijk heb je op een desktop de beschikking over een groter scherm. Toch heeft William Hill er alles aan gedaan om een zo perfect mogelijke speelervaring voor je neer te zetten. Eerlijk gezegd hebben we liever de mobiele webversie dan de desktopvariant. De app is fantastisch en steekt boven alle andere apps die we getest hebben uit. Je navigeert makkelijk, de app ziet er goed uit en het wedaanbod is top.

Nadeel aan wedden via mobiel?

Ook hier is het een vrij gemakkelijk antwoord. Bij William Hill zien we geen enkel nadeel aan het wedden op mobiel behalve dan dat het niet mogelijk is om vanuit onze landen te wedden. Het mobiel wedden bij William Hill is top en we vinden de app zelfs beter dan de desktop versie.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Besluit over het mobiel wedden bij William Hill

Zodra het mogelijk is raden we je aan om de William Hill app te downloaden of te gaan wedden op de mobiele website. De app is schitterend, werkt snel en is daadwerkelijk prachtig. Je krijgt hier bij vrijwel elke wedstrij handige statistieken en het wedaanbod is immens. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Vaak zijn er nadelen aan het wedden op mobiel maar die zijn we bij William Hill absoluut niet tegengekomen. We kunnen dan ook niet wachten tot William Hill in Nederland en Belgie beschikbaar wordt en dat we kunnen gaan inzetten op deze prachtige app.