Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
William Hill Bonus

William Hill Bonus

Gratis weddenschap
Maximaler Bonusbetrag
€ 25
Percentage
100%
Min. storting
€ 5
Bonus code
F25
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.20
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
7.7

Bonus details

William Hill is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De William Hill Bonus wordt elders nog gegeven in de vorm van een gratis weddenschap van € 25. Deze bonus is speciaal beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland die bij hun registratie de William Hill Bonus Code F25 gebruiken. Speel na je storting een eerste weddenschap van minimaal € 5 op een quotering van 1.20 of meer en ontvang, ongeacht het resultaat, je inzet tot een maximum van € 25 terug in de vorm van een gratis weddenschap. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens binnen 30 dagen opnieuw inzetten tegen een quotering van 1.20 of hoger en de winst is vervolgens volledig voor jou zonder verdere voorwaarden! Groot voordeel daarnaast is dat je bij William Hill kunt wedden met iDeal!

Voordelen & nadelen

  • Inzet op quotering van 1.20 volstaat al om gratis weddenschap te krijgen
  • Gratis weddenschap verkrijg je ongeacht resultaat eerste weddenschap
  • Gratis weddenschap kan op odds vanaf 1.20 worden ingezet
  • Storten is o.a. mogelijk met iDeal
  • Maximum bonusbedrag is € 25

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

28-06-2016

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De William Hill bonus wordt gegeven in de vorm van een gratis weddenschap tot maximaal € 25. Het minimale stortingsbedrag en het minimale bedrag van je eerste inzet bedraagt € 5. Geef bij je registratie de William Hill Bonus Code F25 om gebruik te maken van de bonus. Storten kan onder andere met iDeal, Neteller, Skrill, PayPal, Maestro, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Vervolgens speel je je eerste weddenschap op een quotering van 1.20 of hoger. Het maakt hierbij niet uit wat voor een type weddenschap, of deze pre-match of live is en of deze weddenschap winnend of verliezend is. Na het spelen van je weddenschap ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van je inzet tot € 25 terug. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens in 1 keer binnen 30 dagen opnieuw inzetten op een quotering van 1.20 of hoger. De volledige winst uit deze gratis weddenschap is voor jou en is vrij uit te betalen of mee door te spelen!

Voorbeeld

Je stort na je inschrijving met de William Hill Bonus Code F25 een bedrag van € 25. Deze € 25 zet je in op een quotering van 1.20 of hoger. Vervolgens vind je in je account een gratis weddenschap van € 25 terug. Deze € 25 zet je binnen 30 dagen opnieuw in op bijvoorbeeld een quotering van 4.00. Als je weddenschap winnend is, is de winst van € 75 volledig voor jou zonder enige verdere voorwaarden!

Conclusie

De William Hill bonus is een erg goede bonus in de vorm van een gratis weddenschap. Door bij je registratie de William Hill promotiecode F25 in te geven, kun je al gebruik maken van de bonus. Daarnaast is je gratis weddenschap zeer makkelijk verkrijgbaar aangezien een enkele weddenschap op een quotering van 1.20 reeds geldt en het niet uitmaakt of de bet winnend of verliezend is. De gratis weddenschap kun je ook plaatsen op quoteringen van 1.20 of hoger en de winst is volledig zonder voorwaarden voor jou. De bonus is hiermee erg flexibel en het is ook een groot voordeel dat je kunt storten met iDeal. Wij geven de William Hill bonus 4 sterren!