weddenbonus nieuws

Wie wint de KNVB beker? Willem II of Ajax? Gok nu met €150 bonus!

Net zoals elk jaar valt er zondag met Willem II tegen Ajax de Nederlandse Beker finale te bewonderen. Wie volgt dit keer Feyenoord op? Denk jij dat Willem II een kans maakt op een KNVB bekerwinst tegen de Amsterdamse top favoriet? Ze zijn alvast aan een legendarisch seizoen bezig, met PSV Eindhoven staan ze al een tijd nek aan nek aan de leiding. De Champions League finale wordt ook een grote mogelijkheid na een 0-1 overwinning op verplaatsing bij Tottenham vorige week in de halve finales. Denk jij dat het een makkelijke winst wordt voor de Ajacieden? Ga dan nu even wedden met de welkomstbonus van Bet777 en pak tot € 150 bonus!

 

Bekerfinale Nederland KNVB Willem II Ajax
© Bet777

 

Hoe presteert Willem II tegen het sterke Ajax in de Bekerfinale?

Het is al geleden van 2005 toen Willem II zo dicht bij een beker winst stond. Niet Ajax, maar PSV was toen de grote boosdoener die met een vrij vernederende 4-0 winst korte metten maakte met hun tegenstanders. Sowieso zullen ze er in Tilburg alles aan willen doen om zulk resultaat ditmaal niet opnieuw te herhalen. De 1-4 nederlaag thuis tegen Ajax vorige maand zal ook nog een bittere smaak in de mond hebben achtergelaten. Het wordt uitermate moeilijk om de opmars van Ajax te halteren, dat al lange tijd niet meer wist te verliezen met ondere andere wedstrijden tegen Juventus en Tottenham. Dit jong team heeft dan ook een legendarische kans om een historische triple te behalen!

 

Willem II Ajax - bekerfinale KNVB Nederland
© Bet777

 

 

Ajax is dus zeker en vast een torenhoge favoriet. De grootste kans die er ligt voor Willem II is het feit dat de Amsterdammers veel zware matchen in de benen hebben. Elke competitie wedstrijd moet gewonnen worden om boven PSV eindhoven te blijven staan in de stand. De Champions League toppers die er bij komen zorgen ook nog eens voor extra druk en belasting. Desalniettemin, verwachten we toch nog een makkelijke overwinning.

 

Neem de Bet777 bonus tot € 150

Wil je graag nog wat meer opwinding voor de bekerfinale? Schrijf je dan nu in bij één van onze Online Bookmakers Bet777 en ga wedden op Willem II – Ajax. Je kan 50% tot € 150 extra bonus krijgen bovenop je eerste storting.

  • Maak simpelweg een storting en claim binnen de 7 dagen je bonus
  • De bonus is tot 15 dagen actief na je deze hebt geclaimed
  • Wil je de maximum bonus, dan moet je € 300 storten
  • Om je bonus rond te spelen moet je deze 4 keer inzetten op odds van 2.00 of 1.50 per combinatie weddenschap

Wacht dus niet te lang, en meld je vandaag nog aan voor de Bet777 bonus. Wie weet win jij ook op zondag.

Over de auteur

vorig artikel
Arsenal - Valencia: Wie stoot door naar de Europa League finale?
volgend artikel
Juventus - Torino in de Serie A - kan Torino naar Europa doorstoten?