weddenbonus nieuws

Westerlo tegen Deinze in de tweede klasse

Dinsdag staat de wedstrijd tussen KVC Westerlo en Deinze op het programma. We bespreken de kansen van beide ploegen en hebben een mooie bonus voor je klaar staan.

 

Westerlo heeft nog niet kunnen imponeren

Dit seizoen is niet zonder slag of stoot begonnen voor Westerlo. De eerste twee wedstrijden van het seizoen werd er niet gewonnen. Scoren lukte ook niet maar vorige week won Westerlo en werden de eerste twee goals van het seizoen bijgeschreven. Toch moeten we Westerlo ook toch prijzen voor het feit dat er nog geen enkele goal werd geïncasseerd. Op woensdag gaat Westerlo in Het Kuipje voor de eerste thuisoverwinning. Igor Vetokele en Lukas Van Eenoo zullen ongetwijfeld net als vorige week op het scorebord willen verschijnen.

 

Wat zijn de kansen van Westerlo thuis tegen Deinze, een ploeg waar we eigenlijk van tevoren nog helemaal niets over weten? Aan de betting sites de taak om daar zo duidelijkheid in te geven. Hieronder vind je eerst wat we hebben kunnen vinden over Deinze, daarna bespreken we de odds van de Nederlandse bookmakers.

 

Deinze op de voorlaatste plaats

Na twee nederlagen werd op 12 september van RWDM gewonnen. In het openingsweekend van de Tweede Divisie stond gelijk Union, de huidige koploper op het programma. Die wedstrijd werd met 2-0 verloren. In de 55e kwam Union met tien man te staan na een rode kaar van Hamzaoui maar de einduitslag leek al bepaald De wedstrijd erop leek Deinze zich te gaan herpakken. In de eerste helft kwam Deinze al met 0-2 op voorsprong maar Seraing beet zich kort na rust in de wedstrijd door binnen tien minuten twee keer te scoren.

 

Driemaal is scheepsrecht moeten ze gedacht hebben bij Deinze toen RWDM op bezoek kwam. Mertens pakte de tweede goal in drie wedstrijden en maakte de enige goal van de wedstrijd. Na de zure nederlaag tegen Serain werden de eerste drie punten dus bijgeschreven. Hierdoor staat Deinze op de zevende en voorlaatste plek, een punt boven Club Brugge 2. Winnen van Westerlo kan zomaar betekenen dat Deinze de top 3 binnenkomt. Hieronder zie je of de bookmakers daarin geloven verwachten.

 

Welkomstbonus Svenplay

© Svenplay

 

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Wedden op deze wedstrijd doe je nu met goede odds en de mooie Svenplay bonus. Eerst gaan we maar eens over de noteringen. Voor een overwinning van Westerlo krijg je 2.20. Winst van Deinze in Het Kuipje levert je 3.05 op, dit is bijna net zoveel als een gelijkspel waar je 3.20 voor krijgt. De bonus die we voor je gevonden hebben is misschien nog wel beter. Bij Svenplay krijg je bij jouw eerste storting tot € 150 extra zonder dat je hier een bonuscode voor nodig hebt. De bonus speel je vrij door hem samen met je gestorte bedrag zes keer rond te spelen.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Vecht Gent zich terug in de Champions League?
volgend artikel
Wedden op de Duitse Supercup: Bayern tegen Borussia Dortmund