weddenbonus nieuws

West Ham United – Arsenal: € 75 bij Betsson

Op 12 januari staat de wedstrijd West Ham United – Arsenal op het programma, met vooral voor Arsenal 3 belangrijke punten met het oog op de Champions League. Nederlanders krijgen op hun eerste storting een extra bonus van 100% tot € 75 en dit bij bookmaker Betsson. Hieronder blikken we vooruit op dit duel en geven we je noteringen voor West Ham United – Arsenal.
 

Eerste storting geeft je 100% tot € 75

Als je hier op de button van Betsson klikt, kan je je eerste storting verdubbelen tot maximaal 75 euro. Deze actie is enkel geldig voor wedders die in Nederland wonen. Nadat je op de button hebt geklikt, zal je je gegevens moeten ingeven en je account bevestigen. Als je dan een storting maakt, hoef je geen code in te geven, want je krijgt die volledig automatisch. Storten kan met iDeal, Visa of Mastercard. Deze Betsson bonus kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen, want je dient dit in totaal 10 keer in te zetten. De minimum noteringen voor de weddenschappen dienen bovendien 1.50 te zijn. Als tijdspanne krijg je 30 dagen van Betsson. De Betsson bonus is een van de betere bonussen die beschikbaar zijn voor Nederlanders, want de minimum notering van 1.50 is heel goed en de tijdslimiet ook. De Belgen raden we aan om een kijkje te nemen op Bookmakers België.

 

Wedden West Ham United Arsenal
© Betsson

 

Noteringen West Ham United – Arsenal Tips

De Betsson Bonus is een van de vele welkomstbonus sportweddenschappen waar je kan gebruik van maken om te wedden op West Ham United – Arsenal. Voor dit duel is Arsenal de favoriet om te winnen en krijgt het een notering van 2.10. Een gelijkspel tussen beide ploegen levert je een odd op van 3.90, terwijl West Ham United een 3.45 quotering heeft. West Ham won zijn laatste match in de FA Cup tegen Birmingham City met 2-0 en speelde daarvoor gelijk tegen Brighton and Hove Albion. Buiten de 5-1 pandoering tegen Liverpool is Arsenal wel heel goed bezig met overtuigende zeges tegen Blackpool en Fulham.
 

In de stand staat Arsenal vijfde met 41 punten en dit zijn er 13 punten meer dan West Ham United. Thuis kon West Ham nog maar 4 keer winnen en scoorden ze slechts 16 keer op 14 duels. Met een negatief doelsaldo krijgen ze nu Arsenal op bezoek. Zij doen het goed met slechts drie verliespartijen in hun uit wedstrijden. Pierre-Emerick Aubameyang is topschutter in de Premier League en krijgt nu een uitgelezen kans om zijn saldo op te krikken. Wat denken jullie? Waag je kans en schrijf je in bij Betsson.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Copa Del Rey Live bij Betfirst: €200
volgend artikel
Gouden Schoen 2018: Exclusieve bonus tot € 120