weddenbonus nieuws

Fiorentina – AC Milan: Gaan de Rossoneri toch naar de Champions League?

Het nummer 5 tegen het nummer 13 in de Serie A – dan hebben we het niet meteen over een topper. In de wedstrijd tussen Milan AC en Fiorentina staat er echter veel op het spel. Vooral voor Milan dan. Met 59 punten en 7 op 15 staan zij op de vijfde plaats. En moeten ze nog voorbij Atalanta of eeuwige rivaal Inter, om aan de Champions League te mogen deelnemen. Dat weten ze natuurlijk ook bij Circus, waardoor Milan de favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Naast 130 selecties op de wedstrijd wacht er ook een van de hoogste welkomstaanboden op je bij de aanbieder. En met dat aanbod voor nieuwe klanten gaan wij nu meteen door.
 

Storten bij Circus met 100% bonus tot wel € 250

Ben je nieuwe bij deze aanbieder? Beneden vind je onze button naar de site van de bookmaker – klik daarop. Op de website volg je de stappen van Circus om je account aan te maken. Na het registreren van je account is het tijd voor een eerste storting. Deze moet minstens € 10 bedragen, zodat je in aanmerking komt voor de bonus. Tot een storting van € 250 ontvang je namelijk 100% van je bedrag als bonus. Dit is een van de sterkste aanboden bij de online bookmakers.
 
Voor deze stortingsbonus zijn er verder geen bonuscondities. Je ontvangt 100% van je storting als gratis weddenschap. Dit moet binnen de 7 dagen worden gebruikt. Zet je bedrag in tegen odds van 1.50 of meer. Voor elke storting boven de € 250 ontvang je nog steeds het maximum bedrag van de bonus. Wij raden dus aan om meteen het maximum € 250 te storten om het beste uit deze bookmaker te halen. Geen bonuscondities, een lage minimale quotering en een gigantische bonus wachten er nu op je!
 

Wed op Fiorentina tegen AC Milan met de Serie A odds van bookie Circus
© Circus

 

Wedden op Fiorentina – AC Milan en de Serie A

Met meer dan 130 verschillende weddenschappen heb je een ruime keuze. Door de mogelijke kwalificatie voor de Champions League is Milan de favoriet met een quotering van 2.38. Voor thuisploeg Fiorentina liggen de odds voor winst zelfs bij 2.98. Let op – dit zijn bijzonder hoge noteringen voor twee sterke ploegen. Hier vind je even enkele van de meest interessante odds op een rij:

  • Een quotering van 70.00 voor een 3-3 gelijkspel
  • Calhanoglu eerste scorer met odds van 10.00
  • Beide ploegen gelijk veel hoekschoppen met 8.20

Als we de online bookmakers vergelijken, scoort Circus altijd goed met de odds op het voetbal. En heb je nog geen account, dan wachten er tot wel € 250 op je bij de aanbieder. Gebruik dus deze uitgelezen kans en maak je account aan. Stort en zet dan in op Fiorentina – AC Milan in de Serie A bij Circus !
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Giro d'Italia - wie wint de eerste Grand Tour van het seizoen?
volgend artikel
AZ - PSV en Ajax - Utrecht: Wie wint de titel in de Eredivisie?