weddenbonus nieuws

Inzetten op Schalke Ajax met tot € 100 gratis bij Betfinal!

Vanavond neemt Ajax het in Gelsenkirchen op tegen Schalke ´04 en dit is voor jou de kans om tot € 100 gratis te pakken bij Betfinal. Er wacht nu namelijk een exclusieve welkomstbonus van 100% tot € 100 op jou. Dit naast de vele andere promoties. Wij laten je kennis maken met het aanbod van Betfinal en blikken tegelijkertijd vooruit op het kwartfinale duel van Ajax.

Hoe krijg ik € 100 gratis bij Betfinal?

  • Klik allereerst op een van de Betfinal Bonus Buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort hierna € 10 of meer en geef bij je storting de exclusieve bonus code WB1 in.
  • Je ontvangt hierna direct een 100% bonus tot een maximum bedrag van € 100.
  • Zet hierna je stortings- en bonusbedrag 5x in binnen 45 dagen op 1.80(+) odds.

Benut direct ook de andere promoties!

Met bovenstaande exclusieve welkomstbonus van Betfinal kun je direct met een mooi bonusbedrag en gunstige voorwaarden starten met wedden. Tijdens het Wedden op Sport bij Betfinal geniet je ook dagelijks van drie andere vaste promoties. Zo krijg je bij een 0-0 eindstand € 50 aan inzet terug, bij een verloren bet door een 90+ doelpunt € 50 cashback in de vorm van een Free Bet en ditzelfde ook bij een verloren combi bet op 1 leg bij 5 of meer selecties. Storten bij Bookmaker Betfinal kan onder andere met Visa, Mastercard (ook Net+ Card), Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Met 26 verschillende sporten is het wedden aanbod erg groot. Niks houdt je dan ook nog tegen om je aan te melden. Wil je starten met een weddenschap op Schalke tegen Ajax? Lees dan onze voorbeschouwing en zet hierna in.

Voorbeschouwing Schalke ´04 – Ajax

Tegen veler verwachting in was Ajax heer en meester in het thuisduel afgelopen donderdag tegen Schalke. Ajax domineerde en won met 2-0. Het feit dat het slechts 2-0 bleef, is het enige minpunt en kan mogelijk nog problemen opleveren vanavond. Echter gezien het vorige duel, de goede vorm van Ajax en de slechte vorm van Schalke is Ajax de favoriet om door te bekeren. De bookmakers zien Schalke wel als favoriet om het duel van vanavond te winnen. Winst Schalke heeft een 2.00 odd, gelijkspel 3.55 en winst van Ajax 3.60. Kwalificatie van Ajax levert een 1.22 odd en kwalificatie van Schalke een odd van 4.00. Allemaal interessante quoteringen. Wat denk jij dat het wordt? Zet in bij Betfinal en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Meld je aan bij Guts - Bekijk CL oddsverhoging + € 100 extra!
volgend artikel
Presidentsverkiezingen Frankrijk: Preview + € 210 Profit Boost