weddenbonus nieuws

FC Rostov – PSV: Voorbeschouwing & Meerdere Bonus Tips

Vanavond staat er een uitermate belangrijk duel voor PSV op het programma. De tweede groepswedstrijd in de Champions League tegen ´zwakke broeder´ FC Rostov. Een interessant duel om op te wedden en te kijken. Lees nu onder andere hoe je € 100 risicovrij wedt, bekijk de quoteringen en informeer jezelf via de FC Rostov PSV Voorbeschouwing.

 

Hoe wed ik € 100 risicovrij op dit duel?

  • Aanmelden bij BetFIRST via een van de bonus banners op deze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal.
  • Plaats een weddenschap op dit duel (of een andere bet naar keuze)
  • Verloren? Je ontvangt je inzet tot € 100 terug door support.nl@betfirst.be te mailen.
  • Speel het terug ontvangen bedrag 1x rond op 1.20(+) odds of hoger binnen 30 dagen.
  • Bet gewonnen? Alle inzet + winst is voor jou zonder verdere voorwaarden!

 

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

 

Liever een stortingsbonus? HappyBet wacht op jou!

De BetFIRST Bonus zocht ervoor dat jij risicovrij kunt Champions League Wedden. Perfect voor nieuwe klanten, zeker omdat de website ook in het Nederlands is, storten met iDeal mogelijk is en het wedaanbod zeer groot en uitgebreid is. Toch kan het zo zijn dat jij een stortingsbonus prefereert boven een cashback bonus. In dat gevallen raden we je aan om absoluut de HappyBet Bonus te bekijken. Enkel deze week nog kun je gebruik maken van een stortingsbonus van 100% tot € 300 waarbij je enkel je bonusbedrag 3x hoeft in te zetten om de bonus vrij te spelen. Uiteraard kun je ook beide bonussen gebruiken!

 

Weet PSV broodnodige overwinning te boeken?

Ondanks de sterke groep met hier Bayern München en Atletico Madrid wil PSV zich uiteraard graag plaatsen voor de knock out fase van de Champions League. Door het verlies in het eerste duel thuis tegen Atletico dient daardoor sowieso van Rostov gewonnen te worden. Dit om de aansluiting te behouden en daarnaast ook nog eens om minimaal goede papieren voor plaats 3 te verkrijgen. De Russen verloren eerder met 5-0 bij Bayern, kennen een matige periode in de competitie en wisten ook niet bepaald indruk te maken tegen Ajax. PSV daarentegen kent een prima seizoensstart, kan in haar sterke samenstelling spelen en heeft vertrouwen in een goed resultaat. Winst van PSV levert je bij een € 100 inzet maar liefst € 225 op. Naar onze mening genoeg reden om je BetFIRST Bonus te claimen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed €10 op CL en ontvang €20 Free Bet cadeau + je winst!
volgend artikel
Fenerbahce @ 8.00 - Feyenoord @ 15.00 bij 888Sport!